MEDIA

Big Brother: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Στηβ Μιλάτος βρέθηκαν τηλεοπτικά – H άβολη στιγμή

Στο χτεσινό επεισόδιο του Big Brother βρέθηκε καλεσμένη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία είχε και μία αμήχανη συνομιλία με τον πρώην συνεργάτη της.
Big Brother: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Στηβ Μιλάτος βρέθηκαν τηλεοπτικά – H άβολη στιγμή

Big Brother: Στο ριάλιτι εγκλεισμού του ΣΚΑΪ βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο χτεσινό επεισόδιο με την αποχώρηση της Σοφίας Αλεξανιάν.

Όπως σας είχε ενημερώσει το Sportime, η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε στο χτεσινό (17/9) live του Big Brother κλέβοντας τις εντυπώσεις με την όμορφη εμφάνιση της. Τα βλέμματα τράβηξε το εντυπωσιακό φόρεμά της, με την είσοδό της στο πλατό.

Η Σπυροπούλου έφερε με το καλημέρα αναστάτωση με την παρουσία της στο παιχνίδι. Μη χάνοντας χρόνο, πέταξε τα καρφιά της προς την Αφροδίτη Γραμμέλη η οποία όπως είπε την «έχει στολίσει αρκετές φορές». Ολόκληρη την συζήτηση τους μπορείτε να τη δείτε εδώ.

Πέρα από την Γραμμέλη όμως, η παρουσιάστρια συναντήθηκε μετά από πολλά χρόνια τηλεοπτικά με τον Στηβ Μιλάτο, με τον οποίο συνεργάστηκε στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» στον Alpha. Η συνεργασία τους τότε δεν είχε αίσιο τέλος.

Όταν ρωτήθηκε η Σπυροπούλου από τον Γρηγόρη Γκουντάρα για την συνεργασία τους, η ίδια απάντησε:

«Εντάξει καλά είχαμε περάσει με τον Στηβ. Είχε τα παράπονά του τότε με τον Παύλο Σταματόπουλο. Ήθελε να μιλάει ο Στηβ και ο Παύλος έλεγε τα δικά του. Είναι καλό όταν είσαι στην αρχή, να σε προστατεύει κάποιος. Ήταν μια ωραία συνεργασία, εγώ θυμάμαι ωραία πράγματα γιατί έχω ακούσει πολλά. Καλή τύχη εύχομαι.»

Ο Στηβ Μιλάτος απάντησε χωρίς να δώσει έκταση στο θέμα: «Δεν έφταιγε η Κωνσταντίνα σε κάτι, άλλο είναι αλλά…»

Δείτε το στιγιμιότυπο με τον Στηβ στο 5:34 του βίντεο:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Big Brother: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Στηβ Μιλάτος βρέθηκαν τηλεοπτικά – H άβολη στιγμή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα