STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα: Το κανάλι του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Ιωνικός και ΠΑΣ Γιάννινα τίθενται αντιμέτωποι σήμερα στις 18:15, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.
Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα: Το κανάλι του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα: Συνέχεια δίνεται σήμερα στην εμβόλιμη, τρίτη αγωνιστική της Super League 1, με τον Ιωνικό να υποδέχεται στις 18:15 τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νίκαια.

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού, θέλει να παραμένει στα θετικά αποτελέσματα μετά τη σπουδαία νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στον Άρη.

Από την άλλη κάτι αντίστοιχο θέλει να πετύχει και ο ΠΑΣ Γιάννινα, που μετά τις δύο νίκες απέναντι σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και απέναντι στον Ιωνικό, με το ματς να διεξάγεται στον απόηχο του πολύ σοβαρού τραυματισμού του Πέδρο Κόντε.

Η αναμέτρηση των δύο ομάδων θα ξεκινήσει στις 18:15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι του COSMOTE SPORTS 2HD, σε μετάδοση του Μιχάλη Τσόχου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα: Το κανάλι του αγώνα – Ποιος περιγράφει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.