MEDIA

GNTM 4: Αυτός είναι ο λόγος που ο Δημήτρης Σκουλός δεν κοιμάται στη κρεβατοκαμαρά του!

Ο Δημήτρης Σκουλός διαθέτει εξαιρετικό χιούμορ και το απέδειξε για μία ακόμη φορά όντας καλεσμένος σε εκπομπή. 
GNTM 4: Αυτός είναι ο λόγος που ο Δημήτρης Σκουλός δεν κοιμάται στη κρεβατοκαμαρά του!

Ο εκ των κριτών του GNTM 4 Δημήτρης Σκουλός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast» του Star και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικογένειά του. Τη γυναίκα του Μπέλλα και τις δύο κόρες του που αποτελούν τις αγάπες της ζωής τους.

«Η γυναίκα μου είναι ένας καλός άνθρωπος. Δεν κάνω τίποτα αν δεν τη συμβουλευτώ. Αυτό κάνει και εκείνη με εμένα», είπε χαρακτηριστικά ο Σκουλός και στη συνέχεια αναφέρθηκε σε ένα χιουμοριστικό περιστατικό.

«Έκανα casting και είχα ξεχάσει να ξεβάψω τα κόκκινα νύχια που μου είχε βάψει η κόρη μου. Μου αρέσει η οικογένεια. Όλος ο ελεύθερος χρόνος μου είναι αφιερωμένος στη σύζυγο και στις κόρες μου» και συμπλήρωσε με αρκετή δόση χιούμορ: «Με έχουν διώξει από το υπνοδωμάτιο και κοιμάμαι στο παιδικό δωμάτιο».

Όσον αφορά τη δουλειά του ο Δημήτρης Σκουλός πρόσθεσε ότι το α και το ω στον χώρο του είναι η αισθητική. Επίσης εξήγησες ότι πάντα προσπαθεί να βγάζει την πιο όμορφη πλευρά του καθενός, ενώ πρόσθεσε πως οι ομορφότερες γυναίκες είναι οι πιο ανασφαλείς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «GNTM 4: Αυτός είναι ο λόγος που ο Δημήτρης Σκουλός δεν κοιμάται στη κρεβατοκαμαρά του!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.