MEDIA

The Bachelor: Ο Αλέξης Παππάς έδιωξε τη Φαίη και αυτή πλάνταξε στο κλάμα! (vid)

Κατάκαρδα πήρε η Φαίη το γεγονός ότι ο Αλέξης Παππάς της έδειξε την... πόρτα της εξόδου από το «The Bachelor» την Παρασκευή (8/10).
The Bachelor: Ο Αλέξης Παππάς έδιωξε τη Φαίη και αυτή πλάνταξε στο κλάμα! (vid)

The Bachelor 2: Νικόλ και Φαίη περίμεναν καρτερικά το τριαντάφυλλο που θα έδινε ο Αλέξης Παππάς στην «εκλεκτή» της καρδιάς του το βράδυ της Παρασκευής (8/10).

Τελικά με την αγωνία να χτυπάει… κόκκινο, ο Παππάς επέλεξε τη Νικόλ με αποτέλεσμα η Φαίη να φύγει από το ριάλιτι μέσα σε κλάματα!

«Προσπάθησα πολύ με τη Φαίη, αλλά οι δρόμοι μας συνειδητοποίησα ότι δεν θα συναντηθούν ποτέ. Έχει υπερβολικές αντιδράσεις και όσο κι αν έδινε δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες δεν μπόρεσα ποτέ να την κατανοήσω. Οσο σκεφτόμουν μια μελλοντική σχέση μεταξύ μας ένιωθα οτι θα τελειώσει πριν καν αρχίσει. Εύχομαι να βρει τον άντρα των ονείρων της, αλλά αυτός δυστυχώς δεν θα είμαι εγώ», είπε ο Αλέξης Παππάς.

Η συνέχει ήταν… δραματική καθώς η Φαίη πλάνταξε κυριολεκτικά στο κλάμα με όλες τις κοπέλες να «πέφτουν» πάνω της για να την παρηγορήσουν. Μάλιστα ζήτησε συγγνώμη αν μίλησε κάποιες φορές άσχημα για κάποια κοπέλα όπως είπε.

Βεβαίως δεν έλλειψαν και τα «καρφιά» από κάποιες κοπέλες όπως η Φένια που είπε πικρόχολα «… ότι αυτά είναι τα μόνα αληθινά δάκρυα αυτό το βράδυ». Σε ανάλογο ύφος και η Αθηνά που είπε ότι είναι υποκριτικό την ώρα που τα περισσότερα κορίτσια ήταν εναντίον της Φαίης, να πηγαίνουν τώρα να την παρηγορούν.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα στο The Bachelor 2 η Φαίη έκανε την Έλενα να κλάψει μετά τη δοκιμασία!

Δείτε παρακάτω τα πιο χαρακτηριστικά βίντεο του ριάλιτι από την Παρασκευή (8/10)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «The Bachelor: Ο Αλέξης Παππάς έδιωξε τη Φαίη και αυτή πλάνταξε στο κλάμα! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.