ΣΤΙΒΟΣ

Αποκαλύφθηκαν οι μασκότ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού του 2022 στο Βελιγράδι

Σε διάρκεια ειδικής εκδήλωσης στη σερβική πρωτεύουσα έγιναν τα αποκαλυπτήρια των μασκότ που θα συντροφεύουν τη διοργάνωση που θα γίνει του χρόνου τον Μάρτιο.
Αποκαλύφθηκαν οι μασκότ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού του 2022 στο Βελιγράδι

Το σμέουρο Λι και το δαμάσκηνο Ιβ θα είναι οι μασκότ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού που θα διεξαχθεί το 2022 στο Βελιγράδι.

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη σερβική πρωτεύουσα έγιναν να αποκαλυπτήρια των μασκότ της διοργάνωσης που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί 18-20 Μαρτίου του 2022. Επελέγησαν δύο διαδεδομένα φρούτα που παράγονται στη γειτονική χώρα.

Η Σερβία ως γνωστόν έχει πολύ καλό έδαφος και κλίμα, ιδανικό για την καλλιέργεια γεωργικών προϊόντων. Έχει 50.560 τετ. χλμ. γεωργικής γης και καλλιεργούνται πολλά φρούτα του δάσους, όπως το σμέουρο.

Η Σερβία είναι και η πρώτη στον κόσμο σε παραγωγή δαμάσκηνου και η δεύτερη σε σμέουρα, οπότε αυτή ήταν και η ιδέα της δημιουργίας των δύο μασκότ που θα συντροφεύουν τις αποστολές στους Αγώνες.

«Το βατόμουρο Λι και το δαμάσκηνο Ιβ σε καλούν να έρθεις στην εθελοντική ομάδα και να γίνεις μέλος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο «Βελιγράδι 22». Ας γράψουμε μαζί ιστορία», είναι το μότο των δύο χαριτωμένων μασκότ.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποκαλύφθηκαν οι μασκότ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού του 2022 στο Βελιγράδι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.