ΑΓΓΛΙΑ

Νιούκαστλ – Τότεναμ 2-3: Ανατροπή με την υπογραφή του Κέιν και προσγείωση στο St. James’ Park (vid)

Η Τότεναμ πέρασε από την έδρα της Νιούκαστλ με 2-3, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χάρι Κέιν.
Νιούκαστλ – Τότεναμ 2-3: Ανατροπή με την υπογραφή του Κέιν και προσγείωση στο St. James’ Park (vid)

Η Τότεναμ σόκαρε τη Νιούκαστλ, με 2-3 καθώς επέστρεψε από τος εις βάρος της 1-0 και έφυγε με τη νίκη από το St. James’ Park, σε ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από το καρδιακό επεισόδιο ενός οπαδού των γηπεδούχων.

Η ομάδα του Εσπίριτο Σάντο μπήκε νωθρά στο ματς και μόλις στο στο 3’ μετά από κεφαλιά του Γουίλσον έμεινε πίσω στο σκορ από τη Νιουκάστλ που αγωνιζόταν στο πρώτο παιχνίδι της νέας εποχής των Αράβων.

Η απάντηση όμως από τα Σπιρούνια ήρθε 15 λεπτά αργότερα, όταν ο Ν’ντομπελέ με ένα εξαιρετικό σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσια ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Χάρι Κέιν έφερε τούμπα το σκορ  περνώντας την μπάλα πάνω από το σώμα του Ντάρλοου.

Η Τότεναμ όμως φρόντισε να πάρει σκορ ασφαλείας πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τον Σον να σκοράρει για το 1-3 με προβολή έπειτα από πάσα του Κέιν που ήταν ο πρωταγωνιστής στο τρίποντο που έφερε την Λονδρέζικη ομάδα στην 4η θέση της Premier League.

Το δεύτερο μέρος βρήκε τη Νιούκαστλ να πιέζει προκειμένου να βρει το γκολ που θα την έβαζε και πάλι στο παιχνίδι, κάτι που πέτυχε με αυτογκόλ του Ντάιερ στο 89′, που όμως ήταν αργά για να αλλάξει κάτι.

Νιούκαστλ (Στίβ Μπρους): Ντάρλοου, Μανκίγιο, Λασέλς, Κλαρκ, Ρίτσι, Χέιντεν, Σεν-Μαξιμέν, Γουίλοκ (77’ Μέρφι), Λόνγκσταφ (60’ Σέλβι), Ζοέλιντον, Γουίλσον (77’ Φρέιζερ)

Τότεναμ (Νούνο Εσπίριτο Σάντο): Γιορίς, Έμερσον, Ρομέρο, Ντάιερ, Ρεγιλόν, Χόιμπιεργκ, Σκιπ, Μόουρα, Ντομπελέ, Σον, Κέιν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νιούκαστλ – Τότεναμ 2-3: Ανατροπή με την υπογραφή του Κέιν και προσγείωση στο St. James’ Park (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.