ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζακ Κωστόπουλος: Ξεκίνησε η δίκη για τον θάνατό του – Συγκλονίζει ο πατέρας του στη μαρτυρία του

Ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη 20/10 η εκδίκαση της υπόθεσης του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου. Πρώτος μάρτυρας ο πατέρας του.
Ζακ Κωστόπουλος: Ξεκίνησε η δίκη για τον θάνατό του – Συγκλονίζει ο πατέρας του στη μαρτυρία του

Ζακ Κωστόπουλος: Η δίκη της υπόθεσης του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου βρίσκεται σε εξέλιξη με τους γονείς του να δίνουν το παρόν.

Ιδιαίτερα, πατέρας του αδικοχαμένου 33χρονου, Ευθύμιος Κωστόπουλος, βρέθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών ως πρώτος μάρτυρας της υπόθεσης. Συνολικά στη δίκη η οποία αναμένεται να αργήσει να ολοκληρωθεί θα βρεθούν 41 άτομα ως μάρτυρες κατηγορίας.

Σήμερα όμως τον λόγο είχε ο κύριος Κωστόπουλος και όσα είχε να πει συγκλόνισαν. Οργισμένος για τον άδικο χαμό του παιδιού του δεν δίστασε να αναφέρει ότι οι αστυνομικοί έχουν αποκρύψει στοιχεία από το συμβάν.

Αναλυτικά η μαρτυρία του Ευθύμιου Κωστόπουλου

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Ζακ Κωστόπουλος δεν ήταν ποτέ βίαιος και δεν είχε δείξει ποτέ σημάδια βίας παρόλο που είχε πέσει ξανά θύμα επίθεσης στο παρελθόν. Δήλωνε μάλιστα κατά της βίας οπότε η πράξη του να πάει να ληστέψει δεν βγάζει νόημα στους οικείους του. Μάλιστα ο πατέρας του ανέφερε ότι όταν έμαθαν τι έγινε δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο Ζακ προσπάθησε να ληστέψει. «Μακάρι να ήταν ληστής και να τον έπιαναν. Θα ήταν εδώ και ζωντανός. Πολλά είναι τα γιατί και θα τα δείτε κι εσείς», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο Ευθύμιος Κωστόπουλος άφησε να αιχμές για την πλευρά των αστυνομικών λέγοντας ότι απέκρυψαν στοιχεία ενώ τους χαρακτήρισε και «διπλά δολοφόνους».

«Δεν ίδρωσε κανενός το αυτί. Για μένα είναι διπλά δολοφόνοι οι αστυνομικοί. Αποκρύψαν στοιχεία. Έκαναν έλεγχο στο τηλέφωνο του γιου μου και όχι στων κατηγορουμένων. Είδα το βίντεο, κάτω το είχαν το παιδί με αίματα και να τον κλωτσάνε. Και πριν από λίγους μήνες ένας σκότωσε ένα γατάκι και τώρα είναι μέσα και αυτοί είναι έξω! Πώς είναι δυνατόν; Συγγνώμη για την οργή μου, αλλά έχω θυμό μέσα μου για αυτό που συνέβη! Δεν είναι πράγματα αυτά σε μια πολιτισμένη χώρα», δήλωσε αγανακτισμένος ο άτυχος πατέρας.

Στη συνέχεια σε ερώτηση του προέδρου της έδρας για τον του είχε αναφέρει ο Ζακ ότι κάποιος τον απειλούσε ο ίδιο απάντησε ότι ήταν χαρούμενος και είχε διάθεση εκείνες τις μέρες. Σημείωσε ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα, ότι είχε την στήριξή του οικονομικά, ότι δούλευε και έπαιρνε και επίδομα ενώ τον χαρακτήρισε και κοινωνικό, χαρούμενο και χωρίς προβλήματα υγείας.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ζακ Κωστόπουλος: Ξεκίνησε η δίκη για τον θάνατό του – Συγκλονίζει ο πατέρας του στη μαρτυρία του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.