ΙΣΠΑΝΙΑ

Λεβάντε – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-2: Νέο μπλόκο στους «ροχιμπλάνκος» – Αποβολή για Σιμεόνε

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δέχθηκε την ισοφάριση από τον Σκοπιανό άσο λίγο μετά την αποβολή του Σιμεόνε - Στην έκτη θέση οι «κολτσονέρος»
Λεβάντε – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-2: Νέο μπλόκο στους «ροχιμπλάνκος» – Αποβολή για Σιμεόνε

Ένα παιχνίδι που τα είχε όλα. Η Ατλέτικο Μαδρίτης αποδείχτηκε για ένα ακόμα ματς κατώτερη των περιστάσεων και έμεινε στο 2-2 με τη Λεβάντε.

Το ματς στο «Σιουτάτ Ντε Βαλένσια» ξεκίνησε με ονειρεμένο τρόπο για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε. Μετά το γκολ του στο Champions League κόντρα στη Λίβερπουλ, ο Γάλλος άσος σκόραρε και στη LaLiga.

Μόλις στο 12ο λεπτό, ο κυνηγός των «ροχιμπλάνκος» αξιοποίησε την πολύ καλή σέντρα του Φελίπε και με το κεφάλι άνοιξε το σκορ. Η φετινή Λεβάντε δεν είναι ένα σύνολο που ρίχνει εύκολα λευκή πετσέτα.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν από τα έντεκα βήματα, με εύστοχη εκτέλεση του Ενές Μπάρντι (37΄). Βέβαια, η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι συνηθισμένη να αντιμετωπίζει εκτός έδρας ματς που… στραβώνουν. Γι’αυτό και δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της κουβέντα στο χορτάρι.

Τα λεπτά κυλούσαν, ο «Τσόλο» προσπαθούσε να βρει τη λύση και τελικώς φάνηκε να δικαιώνεται στο 76ο λεπτό. Ο Ντε Πολ βρήκε τον Κούνια κι εκείνος νίκησε τον Αϊτόρ για το 1-2. Εκεί που όλοι πίστεψαν ότι οι Μαδριλένοι θα φύγουν από την έδρα των «βατράχων» με το «διπλό», τα πάντα ανατράπηκαν.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια και στιγμές αργότερα, ο Ενές Μπάρντι εκτέλεσε για δεύτερη φορά τον Όμπλακ από το σημείο του πέναλτι. Χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να πιάσουν τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπέτις και Σεβίλλη στη δεύτερη θέση. Πλέον μετρούν τρία σερί ματς χωρίς νίκη (δύο ισοπαλίες, μία ήττα).

Επίσης το 2-2 κάνει τους Βάσκους της Σοσιεδάδ να χαμογελούν, οι οποίοι παραμένουν στην πρώτη θέση της LaLiga για μια ακόμα αγωνιστική.

Τα σημερινά αποτελέσματα:

  • Γρανάδα – Χετάφε 1-1
  • Θέλτα – Σοσιεδάδ 0-2
  • Λεβάντε – Ατλέτικο Μ. 2-2

Δείτε τη βαθμολογία μετά την ισοπαλία της Ατλέτικο Μαδρίτης:

Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Ατλέτικο Μαδρίτης για να μειώσει την απόσταση από την κορυφή

Στην έκτη θέση οι κολτσονέρος που έμειναν για τρίτο σερί ματς μακριά από τη νίκη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λεβάντε – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-2: Νέο μπλόκο στους «ροχιμπλάνκος» – Αποβολή για Σιμεόνε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.