ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Μπασινάς τα είπε όλα σε μία ατάκα

Τοποθέτηση που θα συζητηθεί έκανε ο Άγγελος Μπασινάς για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός: Ο Μπασινάς τα είπε όλα σε μία ατάκα

Δεν είναι εύκολο να είσαι Παναθηναϊκός, να έχεις ζήσει τα προηγούμενα χρόνια τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες και να βιώνεις αυτή την κατάσταση. Ακόμα περισσότερο εάν κάποτε ήσουν μέλος αυτής της ομάδας όπως ο Άγγελος Μπασινάς.

Μέσω του Παναθηναϊκού ανδρώθηκε. Εκεί έμαθε ποδόσφαιρο, πήρε τίτλους, διακρίσεις και ήταν μέλος της ομάδας που έκανε αρκετές σημαντικές ευρωπαϊκές νίκες.

Ως σχολιαστής εκπομπής του Open μετά το 0-0 με τον ΟΦΗ ο Μπασινάς ξεσπάθωσε. «Δεν είναι ο Παναθηναϊκός που ξέρουμε» υποστήριξε μεταξύ άλλων και χαρακτήρισε το «τριφύλλι» βαριά άρρωστο. Εξήγησε στη συνέχεια πως εκείνος μεγάλωσε και έπαιξε ποδόσφαιρο βλέποντας τους «πράσινους» να πρωταγωνιστούν. Ήταν συνήθως στη δυάδα και αυτό πια έχει ξεχαστεί.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς φαίνεται πως δεν μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω. Άλλη μία σεζόν ξεκίνησε με προσδοκίες, ειδικά μετά το 4-0 της πρεμιέρας, αλλά εξελίσσεται εντελώς διαφορετικά. «Όταν εκτός έδρας έχεις πετύχει ένα γκολ και δεν έχεις πάρει αποτέλεσμα, δεν βλέπω κάτι».

Προσέθεσε πως η ομάδα δεν σε πείθει. Η ατάκα-μαχαιριά, όμως, ήταν άλλη. Και με αυτή δύσκολα διαφωνεί κανείς. «Μόνο το σήμα μου τη θυμίζει αυτή τη στιγμή», είπε όταν έκανε τη σύγκριση ανάμεσα στο τώρα και στα χρόνια που έπαιζε εκείνος ποδόσφαιρο, ενώ τόνισε ότι το πρόβλημα δεν είναι τωρινό, αλλά εδώ και μία δεκαετία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Ο Μπασινάς τα είπε όλα σε μία ατάκα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.