ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Νεκρή η 42χρονη ποδηλάτισσα που παρασύρθηκε από φορτηγό – Συγκλονιστικές εικόνες

Σοκ προκαλεί στη Θεσσαλονίκη η σύγκρουση ενός φορτηγού με μια 42χρονη ποδηλάτισσα, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο της.
Θεσσαλονίκη: Νεκρή η 42χρονη ποδηλάτισσα που παρασύρθηκε από φορτηγό – Συγκλονιστικές εικόνες

Την ζωή της έχασε μια 42χρονη ποδηλάτισσα από την Θεσσαλονίκη, όταν ένα φορτηγό την παρέσυρε με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σοβαρά και λίγο αργότερα να εκπνεύσει.

Λίγες μόνη ημέρες, μετά τον θάνατο ενός διανομέα από τροχαίο στην ανατολική Θεσσαλονίκη ένα νέο ατύχημα σόκαρε την πόλη.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης στην περιοχή της Τούμπας και πιο συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Λαμπράκη και Κατσιμίδη.

Παρότι, το φορτηγό δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός δεν είδε την 42χρονη ποδηλάτισσα λόγω της βροχής, με αποτέλεσμα να την παρασύρει καθώς έστριβε.

Χαρακτηριστικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι πως το κράνος που φορούσε το ανήλικο κορίτσι, εξφενδονίστηκε μακριά, ενώ η ίδια βρέθηκε ολόκληρη κάτω από το φορτηγό.

Θεσσαλονίκη: Φορτηγό παρέσυρε ανήλικη ποδηλάτισσα - Συγκλονιστικές εικόνες (vid)

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο κανάλι του Open, μια γυναίκα που βρέθηκε στο σημείο του ατυχήματος, η γυναίκα ήταν αναίσθητη μέσα στα αίματα.

Μετά από τον σοβαρό τραυματισμό της, η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της πόλης, όπου και λίγο αργότερα εξέπνευσε.

Τέλος να σημειώσουμε πως οι πρώτες πληροφορίες έκαναν αναφορά για ανήλικη ποδηλάτισσα.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Νεκρή η 42χρονη ποδηλάτισσα που παρασύρθηκε από φορτηγό – Συγκλονιστικές εικόνες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.