ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Κάταγμα ο Πούγγουρας – Νοκ-άουτ για ένα μήνα

Για έναν μήνα θα χάσει τον Αχιλλέα Πούγγουρα ο Παναθηναϊκός με τον Έλληνα αμυντικό να έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα.
Παναθηναϊκός: Κάταγμα ο Πούγγουρας – Νοκ-άουτ για ένα μήνα

Παναθηναϊκός: Με ένα σημαντικό πρόβλημα συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα της Κυριακής (7/11), κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Αχιλλέα Πούγγουρα να τίθεται νοκ-άουτ με ρωγμώδες κάταγμα.

Πιο συγκεκριμένα, η μαγνητική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο Αχιλλέας Πούγγουρας για να διαπιστωθεί το πρόβλημα στο μετατάρσιο , έδειξε πως ο Έλληνας αμυντικός έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Πούγγουρα για τις επόμενες τρεις με τέσσερις εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει σίγουρα τον αγώνα εναντίον του ΠΑΟΚ αλλά και εκείνους με τη Λαμία και τον Παναιτωλικό.

Αντίθετα, θα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να επιστρέψει και πάλι στο πολύ σημαντικό ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στις (5/12).

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Κάταγμα ο Πούγγουρας – Νοκ-άουτ για ένα μήνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.