ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στρατός – Θητεία: Πρόσκληση στρατευσίμων για ΕΣΣΟ Νοεμβρίου – Οι ημερομηνίες κατάταξης

Ο Στρατός Ξηράς και όσα θέλετε να μάθετε για την κατάταξη
Στρατός – Θητεία: Πρόσκληση στρατευσίμων για ΕΣΣΟ Νοεμβρίου – Οι ημερομηνίες κατάταξης

Στρατός Ξηράς: Εκδόθηκε η ΕΔΥΕΘΑ / ΓΕΣ 164/2021 που αφορά στην πρόσκληση στρατευσίμων για κατάταξη με την 2021 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ (Νοέμβριος 2021).

Η κατάταξη των στρατευσίμων γίνεται μέσω taxisnet, όπου και παραλαμβάνουν το Σημείωμα Κατάταξης.

Αρχικά επιλέγεται το μενού «είσοδος» και εν συνεχεία πραγματοποιείται η αυθεντικοποίηση.

Ακολουθεί η επιλογή «το σημείωμα κατάταξής μου» και κατόπιν η εκτύπωσή του.

Οι υπόχρεοι για κατάταξη με τη 2021 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ του Στρατού Ξηράς υποβάλλονται υποχρεωτικά σε τεστ PCR, 48 έως 72 ώρες πριν από την ημερομηνία κατάταξης.

Ο έλεγχος ανίχνευσης διενεργείται δωρεάν στα δημόσια νοσοκομεία, στα κέντρα υγείας, σε καθορισμένα περιφερειακά ιατρεία ή στα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Στα παραπάνω χρειάζονται:

  • η επίδειξη του σημειώματος κατάταξης
  • το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι όποιος δεν διαθέτει κωδικούς taxisnet, θα πρέπει να επικοινωνήσει με την αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία.

Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 07:00 έως 15:00 η σχετική ενημέρωση, στα τηλέφωνα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα stratologia.gr.

Στρατός Ξηράς: Οι ημερομηνίες κατάταξης

Οι καλούµενοι από αναβολή κατάταξης για λόγους υγείας, καθώς και οι στρατεύσιµοι άλλων κατηγοριών και ανυπότακτοι οι οποίοι οποτεδήποτε έλαβαν αναβολή κατάταξης για λόγους υγείας, υποχρεούνται να παρουσιασθούν για κατάταξη.

Συγκεκριμένα, στα αναφερόµενα στο Παράρτηµα «Β» Σηµεία Υποδοχής Οπλιτών (ΣΥΠΟ) από 8 έως 11 Νοεµβρίου 2021.

Οι λοιποί καλούµενοι υποχρεούνται να παρουσιασθούν για κατάταξη στα αναφερόµενα στα Παραρτήµατα «Γ» έως «ΙΓ» ΣΥΠΟ από 15 έως 19 και 22 Νοεµβρίου 2021.

Φυσικά, υπάρχουν και οι καλούµενοι για κατάταξη που αδυνατούν να καταταγούν την καθοριζοµένη ηµεροµηνία για λόγους αντικειµενικής αδυναµίας.

Εκείνοι θα πρέπει να παρουσιάζονται σε οποιαδήποτε Στρατιωτική ή Αστυνοµική Αρχή.

Εφόσον διαπιστωθούν οι λόγοι της αντικειµενικής αδυναµίας µπορούν  να καταταγούν εντός πέντε ηµερών από την καθοριζοµένη ηµεροµηνία κατάταξης χωρίς συνέπειες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στρατός – Θητεία: Πρόσκληση στρατευσίμων για ΕΣΣΟ Νοεμβρίου – Οι ημερομηνίες κατάταξης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.