STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης: Το κανάλι του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Δύο από τους ουραγούς της βαθμολογίας, ο Παναιτωλικός και ο Απόλλων Σμύρνης, δίνουν μάχη σήμερα στις 17:15 για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις.
Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης: Το κανάλι του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης: Ο Παναιτωλικός υποδέχεται σήμερα στις 17:15 στο Αγρίνιο τον Απόλλων Σμύρνης για την 10η αγωνιστική της Super League.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στην 13η και τη 12η θέση αντίστοιχα ανάμεσα στις 14 ομάδες που παίρνουν μέρος στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Παναιτωλικός θέλει να βάλει τέλος στο σερί κακών εμφανίσεων που έχει καθώς μετράει 5 συνεχόμενες ήττες. Τα αγωνιστικά προβλήματα όμως για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου είναι πολλά με την αποστολή να αποτελείται με το ζόρι από 18 παίκτες.

Η ομάδα εκτός από απουσίες λόγω τραυματισμών έχει ανακοινώσει 2 κρούσματα Κορονοϊού τις τελευταίες μέρες. Εξαιτίας των πολλών απουσιών Βαρόνε, Βργκοτς, Ντίας, Λιάβα, Τσιγγάρα και Βέργου να βρίσκονται εκτός, στην αποστολή βρέθηκαν οι ανέτοιμοι Αντούνες και Μεντόσα. Ταυτόχρονα, οι Κορνέλιους και Φλόρες γύρισαν πρόσφατα από τα υπερατλαντικά ταξίδια τους λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες τους και υπάρχει κούραση.

Ο Απόλλων Σμύρνης από την άλλη θέλει να χτίσει πάνω στο θετικό αποτέλεσμα της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ. Ωστόσο, τα προβλήματα δεν λείπουν ούτε από την ομάδα της Σμύρνης.

Στον Απόλλωνα όμως οι απουσίες αφορούν μία μόνο συγκεκριμένη θέση, αυτή του στόπερ! Λισγάρας, Ντομίνγκες και Ραΐλι βρίσκονται εκτός με προβλήματα με αποτέλεσμα να υπάρχει μόνο ένα διαθέσιμο σέντερ μπακ για τον αγώνα, ο Μπρούνο Άλβες. Είναι δεδομένο πως ο προπονητής της ομάδας θα προβεί σε αλχημείες για την κάλυψη του κενού.

Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης: Αυτό είναι το κανάλι του αγώνα και η περιγραφή

Ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων θα έχει μετάδοση από το κανάλι της COSMOTE SPORT 2HD στις 17:15 σε περιγραφή του Τόλη Χριστοφοράκη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης: Το κανάλι του αγώνα – Ποιος περιγράφει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις