ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με Μιτρίτσα στην αποστολή για Σλόβαν – Εκτός ο Βιεϊρίνια

Μία επιστροφή μετρά ο ΠΑΟΚ στην αποστολή του για το ματς-τελικό απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας.
ΠΑΟΚ: Με Μιτρίτσα στην αποστολή για Σλόβαν – Εκτός ο Βιεϊρίνια

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό ματς απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, με τον «δικέφαλο» να πετά για Σλοβακία με τους Μιτρίτσα και Βιεϊρίνια αλλά μόνο με τον πρώτο να είναι διαθέσιμος για το ματς, που ουσιαστικά θα κρίνει την ευρωπαϊκή συνέχεια των «ασπρόμαυρων».

O Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ντόουγκλας Αουγκούστο και Νέλσον Ολιβέιρα, οι οποίοι προπονήθηκαν ατομικά, στον τιμωρημένο Γιάννη Μιχαηλίδη, αλλά και στον Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, αλλά θα ταξιδέψει κανονικά με την ομάδα.

Στην αντίπερα όχθη, επιστρέφει στην αποστολή ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα μετά τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Τέιλορ , Λύρατζης , Βαρέλα , Κρέσπο , Μιχάι , Σίντκλεϊ , Τσιγγάρας , Εσίτι , Ελ Καντουρί , Κούρτιτς , Σβαμπ , Μπίσεσβαρ , Μουργκ , Μιτρίτσα , Α.Ζίβκοβιτς , Σβιντέρσκι , Άκπομ , Κούτσιας .

https://youtu.be/3xnxX2UXEpI

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Με Μιτρίτσα στην αποστολή για Σλόβαν – Εκτός ο Βιεϊρίνια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.