ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Οι πιθανοί αντίπαλοι στο Europa League

Σχηματίζεται σιγά-σιγά το παζλ των πιθανών αντιπάλων του Ολυμπιακού, αν συνεχίσει στο Europa League.
Ολυμπιακός: Οι πιθανοί αντίπαλοι στο Europa League

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε το βράδυ της Πέμπτης στο Καραϊσκάκη (25/11, 22:00) για την 5η αγωνιστική του Europa League σε ένα ματς – τελικό για την κατάληψη της δεύτερης θέσης του ομίλου.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει 6 βαθμούς, με την τουρκική ομάδα να ακολουθεί με 5. Έτσι, μια ενδεχομένη νίκη θα της εξασφαλίσει την συνέχεια στο Europa League, ευελπιστώντας σε απώλεια βαθμών της Άιντραχτ.

Από την στιγμή βέβαια που οι Γερμανοί έχουν μεγάλο πλεονέκτημα για την πρωτιά, το πιο πιθανό σενάριο για τους «ερυθρόλευκους» είναι να καταλάβουν τη 2η θέση.

Από φέτος το σύστημα διεξαγωγής έχει μικρές διαφοροποιήσεις. Έτσι, όσες ομάδες βγουν δεύτερες στους ομίλους του Europa League, συμμετέχουν σε έναν ενδιάμεσο γύρο με έπαθλο την πρόκριση στους «16».

Ολυμπιακός: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι λοιπόν θα είναι σίγουρα κάποια από τις τις οκτώ ομάδες που θα έρθουν από το Champions League, έχοντας πάρει την 3η θέση στον όμιλο τους.

Πάμε να δούμε πώς έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα μετά το πέρας της 5ης αγωνιστικής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Οι σίγουροι πιθανοί αντίπαλοι είναι η Ντόρτμουντ που απόψε γνώρισε τον αποκλεισμό, η… ελληνική Σερίφ και η Ζενίτ.

Από ‘κει και πέρα, Λειψία και Μπριζ θα μονομαχήσουν για ένα εισιτήριο από τον πρώτο όμιλο. Ανοιχτή είναι η κατάσταση στον δεύτερο όμιλο μεταξύ Πόρτο, Μίλαν και Ατλέτικο.

Στον πέμπτο όμιλο είτε η Μπαρτσελόνα είτε η Μπενφίκα θα τερματίσει 3η, όπως και μια εκ των Αταλάντα – Γιουνγκ Μπόις στον έκτο.

Τέλος, ο… κακός χαμός γίνεται στο έβδομο γκρουπ, καθώς Λιλ-Σάλτσμπουργκ-Σεβίλλη και Βόλφσμπουργκ έχουν από ένα βαθμό διαφορά μεταξύ τους!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Οι πιθανοί αντίπαλοι στο Europa League», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.