MEDIA

Χριστίνα Λαμπίρη: Ο σοβαρός λόγος για τον οποίο εγκατέλειψε την τηλεόραση

Η Χριστίνα Λαμπίρη βρέθηκε στην εκπομπή Μαμά-δες της ΕΡΤ αυτό το Σαββατοκύριακο και εκεί ήταν αποκαλυπτική για την προσωπική της ζωή.
Χριστίνα Λαμπίρη: Ο σοβαρός λόγος για τον οποίο εγκατέλειψε την τηλεόραση

Σε μία κατάθεση ψυχής η Χριστίνα Λαμπίρη άνοιξε την καρδιά της στην Ζωή Κρονάκη και την εκπομπή Μαμά-δες της ΕΡΤ.

Απόσπασμα από την εκπομπή παρουσίασε το «Happy Day» του Alpha στο οποίο η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια φαίνεται να μιλάει για την κόρης της και την μητρότητα αλλά και τον λόγο για τον οποίο αναγκάστηκε να σταματήσει την τηλεόραση.

Αρχικά, στον διάλογο που είχαν στην εκπομπή η δύο γυναίκες για την μητρότητα, η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε για την κόρη της και τον έντονο έρωτα που έζησε με τον πατέρα του παιδιού της.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά συνέβησαν όλα γρήγορα με μεγάλη ταχύτητα μέσα σε έναν χρόνο. Σε αυτόν τον χρόνο γνωρίστηκαν, παντρεύτηκαν, έγιναν γονείς και χώρισαν. Η ίδια ισχυρίζεται πως η κόρη της Μαρίσα ήταν καρπός έρωτα και μάλιστα του πρώτου της έρωτα.

Όταν χώρισε ήταν μόλις 25 ετών και ήταν έγκυος. «Τρομοκρατήθηκα, χρειάστηκε να μπω αμέσως στην αγορά εργασίας», δήλωσε. Συμπλήρωσε επίσης ότι λόγω των συγκυριών δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να ευχαριστηθεί την παιδική ηλικία της κόρης της όπως θα έπρεπε.

Εκεί η Χριστίνα Λαμπίρη προχώρησε και σε μία άλλη αποκάλυψη η οποία έχει σχέση και με την καριέρα της. Σύμφωνα με την ίδια, όλο εκείνο το διάστημα πάθαινε ισχυρές κρίσεις πανικού. Κρίσεις πανικού πάθαινε όμως και κατά τη διάρκεια της τελευταίας της χρονιάς στην τηλεόραση. «Γι’ αυτό ολοκλήρωσα εκεί την προσπάθεια, λόγω των κρίσεων», ανέφερε η παρουσιάστρια.

https://youtu.be/GLc8l4io9Us

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χριστίνα Λαμπίρη: Ο σοβαρός λόγος για τον οποίο εγκατέλειψε την τηλεόραση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα