ΠΑΟΚ

Ίνγκασον: Επιστροφή σε αποστολή του ΠΑΟΚ μετά από επτά μήνες!

Ο Ίνγκι Ίνγκασον επέστρεψε σε αποστολή του ΠΑΟΚ έπειτα από επτά ολόκληρους μήνες!
Ίνγκασον: Επιστροφή σε αποστολή του ΠΑΟΚ μετά από επτά μήνες!

Για τα καλά πίσω του άφησε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ Ίνγκι Ίνγκασον, τον σοβαρό τραυματισμό που αποκόμισε από την περσινή σεζόν, καθώς συμμετέχει σε αποστολή των ασπρόμαυρων μετά από επτά μήνες.

Ο Ισλανδός είδε το όνομα του να βρίσκεται στις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον Άρη (28/11, 19:30).

Μετά τα πολύτιμα αγωνιστικά λεπτά που πήρε με την φανέλα του ΠΑΟΚ Β, ο Ίνγκι Ίνγκασον φωνάζει και πάλι παρών για την πρώτη ομάδα του δικεφάλου του βορρά σε μια επιστροφή ιδιαιτέρως σημαντική για αυτόν.

Μάλιστα, η τελευταία φορά που συμμετείχε σε αποστολή της ομάδας ήταν στις 29 Aπριλίου του 2021 και στο νικηφόρο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ.

Η επιστροφή του Ίνγκασον αναμένεται να δώσει μια μεγάλη ανάσα στον Λουτσέσκου που δείχνει να αμφιταλαντεύεται για το βασικό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, καθώς έχει προχωρήσει στη δοκιμή πολλών σχημάτων στην αμυντική γραμμή.

Από την δική του πλευρά ο αμυντικός των ασπρόμαυρων θέλει να επανέλθει όσο πιο γρήγορα γίνεται στα στάνταρ της περσινής χρονιάς και να συνεχίσει από όπου σταμάτησε.

Θυμίζουμε πως ο Ίνγκασον ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας την σεζόν 2020-21 με 6 γκολ και 2 ασίστ σε 39 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις αποτελώντας έναν πραγματικό ογκόλιθο στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ίνγκασον: Επιστροφή σε αποστολή του ΠΑΟΚ μετά από επτά μήνες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.