ΑΡΗΣ

Άρης: Έτσι χάθηκε η μπάλα στο γκολ του – Έγιναν 21 πάσες (vid)

Οι εννιά από τους έντεκα παίκτες του Άρη συμμετείχαν στο γκολ επί του Αστέρα Τρίπολης
Άρης: Έτσι χάθηκε η μπάλα στο γκολ του – Έγιναν 21 πάσες (vid)

Κάθε γκολ που δίνει νίκη, είναι σημαντικό. Μερικές φορές, όμως, μπορεί να είναι και εντυπωσιακό, όπως αυτό που μπήκε στο ΆρηςΑστέρας Τρίπολης.

Αρκεί το φινάλε για να πειστεί κανείς. Μπερτόγλιο, Μαντσίνι και Μπρούνο Γκάμα συνεργάζονται εξαιρετικά. Μόνο που εκτός από το πώς αλλάζουν οι τρεις τους την μπάλα, είναι αξιοσημείωτο το πώς έχουν φτιάξει όλη την επίθεση οι γηπεδούχοι.

Ο Άρης σε εκείνο το χρονικό διάστημα πατάει καλύτερα. Βρισκόμαστε λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και διάθεση για ρίσκο δεν υπάρχει στους Αρκάδες. Ο Ρεγκίς, λοιπόν, με μία βαθιά μπαλιά ψάχνει τον Σόνι. Εκείνος, που ήταν τρομερός στο πρώτο 45λεπτο, χάνει την κεφαλιά από τον Μπράμπετς και κάπου εκεί οι γηπεδούχοι αρχίζουν να κάνουν τη μία πάσα μετά την άλλη.

Η μπάλα πάει και στις δύο πτέρυγες με τους Θεσσαλονικείς να ψάχνουν διαδρόμους. Τελικά οι χώροι βρίσκονται από δεξιά, ο Σάκιτς δίνει στον Γκάμα και εκείνος με πολύ ωραίο γύρισμα αποφεύγει τον αντίπαλό του και ταυτόχρονα κάνει την εξαιρετική πάσα στον Μπερτόγλιο. Η συνέχεια λίγο πολύ γνωστή. Το φινάλε της φάσης βρήκε τον Γκάμα να πανηγυρίζει και τον Άρη να παίρνει το προβάδισμα.

Συνολικά έγιναν 21 πάσες και μόνο δύο ήταν οι ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου που δεν ακούμπησαν την μπάλα. Ο ένας ήταν ο Ντένις και ο δεύτερος ο Καμαρά.

Το Sportime σας παρουσιάζει το γκολ με τη βοήθεια του Wyscout

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Έτσι χάθηκε η μπάλα στο γκολ του – Έγιναν 21 πάσες (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.