ΑΓΓΛΙΑ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Λίντελοφ έβαλε holter λόγω ταχυκαρδίας

Ο Βίκτορ Λάντελοφ προκάλεσε έντονη ανησυχία στους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ματς με τη Νόριτς
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Λίντελοφ έβαλε holter λόγω ταχυκαρδίας

Στο ματς απέναντι στη Νόριτς, ο Βίκτορ Λίντελοφ αποχώρησε εσπευσμένα προκαλώντας την ανησυχία του ιατρικού επιτελείου Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Σουηδός αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων» αισθάνθηκε μια έντονη ταχυκαρδιά, η οποία δεν ηρεμούσε. Γι’αυτό και στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα της Premier League της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νόριτς στο «Κάροου Ρόουντ», το βράδυ του Σαββάτου (11/12) έγινε αλλαγή.

Ο Λίντελοφ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο και την επόμενη μέρα (12/12) υποβλήθηκε σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί ότι όλα βαίνουν καλώς.

Μια εξέλιξη την οποία γνωστοποίησε η σύζυγος του ποδοσφαιριστή, η οποία μάλιστα ανέφερε ότι τοποθετήθηκε holter, μηχάνημα ρυθμού καρδιακών παλμών.

Ο σκοπός φυσικά είναι μετά από 24 ώρες να βγει ένα ασφαλές συμπέρασμα ιατρικά και να λάβει τις συστάσεις που πρέπει για να μπορεί να συνεχίσει άφοβα την αγωνιστική δραστηριότητα.

Πάντως, οι υπόλοιπες εξετάσεις ήταν όλες καθαρές και δεν υπάρχει η παραμικρή ανησυχία για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Λίντελοφ έβαλε holter λόγω ταχυκαρδίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.