MEDIA

Survivor highlights 18/1: Η σκληρή μάχη για την ασυλία και η στρατηγική των διάσημων για να φύγει ο Βαλάντης (vids)

Γεμάτο από highlights ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Survivor (17/1) με τις δύο ομάδες να δίνουν μάχη για την 2η ασυλία και τον Βαλάντη να βρίσκεται στο στόχαστρο.
Survivor highlights 18/1: Η σκληρή μάχη για την ασυλία και η στρατηγική των διάσημων για να φύγει ο Βαλάντης (vids)

Survivor highlights 18/1: Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και τη φετινή σεζόν είμαστε έτοιμοι να τα δούμε όλα, κάτι που αποδείχθηκε και στο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες, Δευτέρα 17 Ιανουαρίου.

Τα όσα είδαμε χθες φαντάζουν ικανά να ανατρέψουν όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα καθώς το επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ τα είχε όλα, από μια σκληρή μάχη για την κατάκτηση της 2ης ασυλίας μέχρι ένα ακόμη επεισοδιακό συμβούλιο.

Αρχικά είδαμε τους παίκτες της κόκκινης ομάδας να απομονώνουν τον Βαλάντη που πλέον φαντάζει ως ένα εμπόδιο για τους διάσημους, με τον γνωστό τραγουδιστή να μην έχει πλέον κανέναν υποστηρικτή στην παραλία.

Αυτό που φαίνεται να πληρώνει ο Βαλάντης είναι η συμπεριφορά του απέναντι στην Ευρυδική Παπαδοπούλου κατά την διάρκεια του τελευταίου συμβουλίου που είχε ως αποτέλεσμα εκείνη να ξεσπάσει σε κλάματα.

Αυτή ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Βαλάντη με τους υπόλοιπους διάσημους να τον βάζουν στη γωνία και να καταστρώνουν ένα σχέδιο προκειμένου εκείνος να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο με την ίδεα να στηθεί η ασυλία να πέφτει στο τραπέζι από την Αθηνά και την Βρισηίδα.

Από την άλλη, οι Μαχητές ήθελαν όσο τίποτα άλλο τη νίκη προκειμένου να μην χάσουν ακόμη ένα άτομο από την ομάδα τους και ήταν αποφασισμένοι να παλέψουν για αυτό με όλες τους τις δυνάμεις.

Όσον αφορά το χθεσινό αγώνισμα με έπαθλο την 2η ασυλία είδαμε τις δύο ομάδες σε μια δοκιμασία που συναντήσαμε για πρώτη φορά στο Survivor.

Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες των δύο ομάδων κλήθηκαν να αγωνιστούν με κλειστά τα μάτια και με ορισμένα κουδουνάκια σε χέρια και σε πόδια, να αρπάξουν πίσω από την πλάτη του αντιπάλου τους την κορδέλα που έφερε μαζί του.

Όποιος κατάφερνε να το κάνει πράξη δύο φορές, έπαιρνε από έναν πόντο για την ομάδα του και οι μάχες ήταν ομηρικές.

Οι Μαχητές αποδείχθηκαν καλύτεροι αλλά και πιο σίγουροι πως θέλουν τη νίκη, φτάνοντας με άνεση σε αυτή καταφέρνοντας να επιβληθούν με 10-7 σε έναν αγώνα που έσπασε καρδιές.

Λύση για τους μπλε έδωσε ο Γιάννης Τσολάκης, με τον πυροσβέστη να καταφέρνει να πάρει τον τελευταίο και πιο σημαντικό πόντο για την ομάδα του.

Έπειτα από την επικράτηση των Μαχητών, όλοι περίμεναν με αγωνία το συμβούλιο και όχι άδικα καθώς είδαμε για ακόμη μια φορά εντάσεις ανάμεσα στους διάσημους που δεν έμειναν ασχολίαστες και από τους μπλε, με τον Γιάννη Τσολάκη να μιλάει για έναν Βαλάντη που δημιουργεί προβλήματα.

Survivor highlights 18/1: Πιλίδης και Βισκαδουράκης οι άλλοι δύο υποψήφιοι

Η ψηφοφορία έφερε δύο ακόμη ονόματα υποψήφια για αποχώρηση δίπλα σε αυτό του Βαλάντη και αυτοί ήταν ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Survivor προτεινόμενοι spoiler 18/1: MEGA POLL! Ψηφίστε ποιος θέλετε να αποχωρήσει!

Αυτό που όμως προκάλεσε εντύπωση, ήταν η παραδοχή των διάσημων πως η χθεσινή ψηφοφορία έγινε με στρατηγική για να φύγει ο Βαλάντης σε μια εξέλιξη που θα δημιουργήσει νέες προστριβές, τη στιγμή που το Sportime σας έχει ήδη αποκαλύψει ποιο είναι το μεγάλο φαβορί για την αποχώρηση!

Όλα όσα θέλετε να μαθαίνετε για το Survivor είναι στο mediatime.gr!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor highlights 18/1: Η σκληρή μάχη για την ασυλία και η στρατηγική των διάσημων για να φύγει ο Βαλάντης (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα