WORLD FOOTBALL

Copa Africa: Κάτι τρέχει με τον Αγκιμπού

Ο Αγκιμπού Καμαρά δεν αγωνίστηκε ούτε κόντρα στη Ζιμπάμπουε και εγείρονται... υποψίες για την κατάστασή του
Copa Africa: Κάτι τρέχει με τον Αγκιμπού

Η πορεία της Γουινέας στο Copa Africa θα συνεχιστεί και στην επόμενη φάση, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι σ’αυτήν θα βρίσκεται ο Αγκιμπού Καμαρά.

Ο άσος του Ολυμπιακού δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της εθνικής του λόγω του προβλήματος στον αστράγαλο.

Από τους κόλπους του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Γουινέας, είχε ξεκαθαριστεί ότι ο τραυματισμός του 21χρονου δεν θα τον κρατούσε μακριά από τις προπονήσεις και ότι η συμμετοχή του Αγκιμπού ήταν θέμα χρόνου.

Ωστόσο, η μη παρουσία του παίκτη κόντρα στη Ζιμπάμπουε εγείρει υποψίες για την κατάστασή του και για το πότε θα επιστρέψει στις προπονήσεις σε φουλ ρυθμούς.

Αυτό φυσικά, έχει άμεσο αντίκτυπο στον προγραμματισμό του Ολυμπιακού, καθώς αν δεν αγωνιστεί και στο παιχνίδι της επόμενης φάσης του Copa Africa, τότε θα σημάνει συναγερμός και στις τάξεις των Πειραιωτών.

Κι αυτό γιατί ο 21χρονος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της επιθετικής λειτουργίας των πρωταθλητών Ελλάδος και μια ενδεχόμενη απουσία στα παιχνίδια με την Αταλάντα θα είνια καθοριστική.

Για την ιστορία, η Γουινέα μπορεί να ηττήθηκε, αλλά πήρε το εισιτήριο από τους ομίλους ως δεύτερη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Copa Africa: Κάτι τρέχει με τον Αγκιμπού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.