ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τραμπζονσπόρ: Μεγάλη ανατροπή επί της Γαλατασαράι – Σκόραρε και πάλι ο Μπακασέτας!

Ο Τάσος Μπακασέτας οδήγησε την Τραμπζονσπόρ σε μια μεγάλη ανατροπή τίτλου στην έδρα της Γαλατασαράι.
Τραμπζονσπόρ: Μεγάλη ανατροπή επί της Γαλατασαράι – Σκόραρε και πάλι ο Μπακασέτας!

Μια μεγάλη ανατροπή τίτλου πέτυχε η Τράμπζονσπορ στην έδρα της Γαλατασαράι επικρατώντας με σκορ 1-2, έχοντας κορυφαίο για μια ακόμη φορά τον Τάσο Μπακασέτα.

Ο Έλληνας άσος ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι εξαιρετικός και οδήγησε την ομάδα του στην ανατροπή ισοφαρίζοντας το εις βάρος της 1-0 στο 84ο λεπτό.

Παρότι η Τράμπζονσπορ να βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 31ο λεπτό έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσικλαντάου όμως κατάφερε να βρει το σθένος για να γυρίσει το ντέρμπι μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα.

Αρχικά ο Τάσος Μπακασέτας με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ στην κίνηση στο 84′ έφερε το παιχνίδι στα ίσια και λίγα λεπτά αργότερα, στο 90′, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της τουρκικής ομάδας, Έντιν Βίστσα ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Mε αυτόν τον τρόπο, ο Μπακασέτας άφησε πίσω του τα δύο χαμένα πέναλτι του τελευταίου αγώνα με την Σαμσουνσπόρ και στέλνει την ομάδα του στους 54 πόντους και την πρώτη θέση.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

https://youtu.be/a3DflSTKvSA

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραμπζονσπόρ: Μεγάλη ανατροπή επί της Γαλατασαράι – Σκόραρε και πάλι ο Μπακασέτας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.