TRANSFER GOSSIP

Transfer Gossip – Τικίνιο: Ο Ολυμπιακός δε θα τον αφήσει να φύγει έτσι εύκολα

Ο Τικίνιο έχει γίνει δέκτης ενδιαφέροντος από την Τουρκία αλλά ο Ολυμπιακός δεν είναι εύκολος διαπραγματευτής
Transfer Gossip – Τικίνιο: Ο Ολυμπιακός δε θα τον αφήσει να φύγει έτσι εύκολα

Ο Τικίνιο είναι ο Νο1 στόχος της Φενέρμπαχτσε αλλά ο Ολυμπιακός δε σημαίνει πως θα δώσει έτσι απλά τον παίκτη του. Οι φήμες ήταν έντονες το προηγούμενο χρονικό διάστημα αλλά τα τελευταία 24ώρα υπάρχει έντονη δραστηριότητα γύρω από τον 31χρονο Βραζιλιάνο σέντερ φορ.

Από το Sportime ενημερωθήκατε πως σύμφωνα με πληροφορίες ένας εκ των εκπροσώπων του Τικίνιο βρέθηκε στην Αθήνα. Και συζήτησε/συζητά με τον Ολυμπιακό.

Αυτό, φυσικά, δε σημαίνει πως ο Βραζιλιάνος στράικερ βρίσκεται στο δρόμο της αποχώρησης. Κάθε άλλο μάλιστα. Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός δε θα αφήσει έτσι εύκολα να φύγει ο Τικίνιο. Ότι και να γίνει με την υπόθεση του Εράν Ζάχαβι. Αν δηλαδή ο Ισραηλινός επιθετικός έρθει από τώρα στην Ελλάδα, αυτό δε σημαίνει αυτόματα πως αποχωρεί ο Βραζιλιάνος.

Είναι άλλωστε, ανοιχτή ακόμα η υπόθεση με το συμβόλαιο του Ελ Αραμπί.

Η Φενέρμπαχτσε θέλει τον Τικίνιο βέβαια κατά την παρούσα μεταγραφική περίοδο, που ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 31/1. Λίγες οι ημέρες αλλά οι επαφές κορυφώνονται. Η πρόταση των Τούρκων έως τώρα δεν μπορεί να πει κανείς πως έχει κάνει τον Ολυμπιακό να… πετάει την σκούφια του.

Δανεικός χωρίς οψιόν αγοράς και χωρίς να έχουν μπει στην κουβέντα (οι Τούρκοι) για loan fee. Να δώσουν δηλαδή χρήματα για το δανεισμό του Τικίνιο.

Ο καθένας αντιλαμβάνεται πως μια τέτοια πρόταση δεν ελκύει. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν καίγονται να δώσουν τον Τικίνιο, ωστόσο, αν η Φενέρμπαχτσε αλλάξει τους όρους προσφοράς τότε όλα γίνονται.

Αν δηλαδή κάνουν πρόταση με οψιόν αγοράς ή αν ακόμα καλύτερα υπάρξει πρόταση για υποχρεωτική οψιόν. Ή αν έστω η Φενέρμπαχτσε επιστρέψει με μια πρόταση που θα περιλαμβάνει loan fee.

Η αλήθεια είναι πως στον Ολυμπιακό περίμεναν κάτι παραπάνω από τον Τικίνιο αλλά τα 27 ματς με 9 γκολ δεν είναι αμελητέα συγκομιδή έως τώρα. Ο 31χρονος Βραζιλιάνος έχει συμβόλαιο έως και το καλοκαίρι του 2024 και είναι δεδομένο πως οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν το πάνω χέρι σε αυτή τη διαπραγμάτευση που είναι σε εξέλιξη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Transfer Gossip – Τικίνιο: Ο Ολυμπιακός δε θα τον αφήσει να φύγει έτσι εύκολα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).