ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μείωση ΕΝΦΙΑ next year! Γιατί ανακοινώνει μέτρα ένα χρόνο πριν η κυβέρνηση;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε μείωση του ΕΝΦΙΑ για τους πολίτες, με σκοπό την οικονομική τους ελάφρυνση.
Μείωση ΕΝΦΙΑ next year! Γιατί ανακοινώνει μέτρα ένα χρόνο πριν η κυβέρνηση;

Σε ανακοινώσεις προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μήνυμα του στον ελληνικό λαό, με τον ΕΝΦΙΑ να είναι ο κύριος λόγος.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι θα υπάρξει μείωση του κατά 13%, τονίζοντας ότι 8 στους 10 θα πληρώνουν μικρότερο ποσό.

Αρκετοί θα καταβάλουν το ίδιο ποσό. Ενώ, μία μικρή μειοψηφία, περίπου 6%, θα δει μια λελογισμένη επιβάρυνση», είπε στη συνέχεια.

Σύμφωνα με τον ίδιο, με αυτόν τον τρόπο θα καλυφθεί η δέσμευση που είχε υποσχεθεί για συνολική ελάφρυνση κατά 30% της φορολόγησης της ακίνητης περιουσίας.

Έτσι, οι Έλληνες πολίτες θα κληθούν να πληρώσουν 860.000.000 ευρώ λιγότερα σε σχέση με το 2018 και 350.000.000 λιγότερα μέσα στο 2022 όσον αφορά τον ΕΝΦΙΑ.

Φυσικά είχαμε και εξαγγελία για τη δεύτερη αύξηση του βασικού μισθού στην Ελλάδα που αφορά την 1η Μαΐου και είναι απορίας άξιον γιατί η κυβέρνηση ανακοινώνει μέτρα σχεδόν ένα χρόνο πριν τεθούν σε λειτουργία.

Ίσως το φιάσκο με την κακοκαιρία Ελπίς και τα χιόνια που έπνιξαν την Αττική οδό και όχι μόνο, να έχει φέρει πτώση στις δημοσκοπήσεις. Ποιος ξέρεις; Ο χρόνος θα δείξει.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι – Η Βουλή κάνει το ένα δώρο μετά το άλλο στο Νίκο Παπαδόπουλο

Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι – Η Βουλή κάνει το ένα δώρο μετά το άλλο στο Νίκο Παπαδόπουλο

Με την άρση ασυλίας Παπαδόπουλου ξεγυμνώνεται σιγά σιγά... μόνο του ένα σάπιο σύστημα και όσοι το υπηρετούν.

Κοινωνία
Κοινωνία: Κρήτη: Σφοδρές αντιδράσεις από την τοπική αυτοδιοίκηση για τη μόνιμη δομή λαθρομεταναστών που εξήγγειλε ο Πλεύρης

Κρήτη: Σφοδρές αντιδράσεις από την τοπική αυτοδιοίκηση για τη μόνιμη δομή λαθρομεταναστών που εξήγγειλε ο Πλεύρης

Η δομή βραχυχρόνιας φιλοξενίας στην Κρήτη δίνει «σήμα» ότι η κυβέρνηση αποδέχεται την παγίωση της «εισβολής»

Κοινωνία
Κοινωνία: Υπουργείο Υποδομών: Μεθοδεύει ληστρικά διόδια στη γέφυρα Βαρυμπόμπης με το πρόσχημα ότι είναι «γερασμένη» ενώ βρέθηκε ασφαλέστατη!

Υπουργείο Υποδομών: Μεθοδεύει ληστρικά διόδια στη γέφυρα Βαρυμπόμπης με το πρόσχημα ότι είναι «γερασμένη» ενώ βρέθηκε ασφαλέστατη!

Την κατασκευή νέας γέφυρας με διόδια στον κόμβο Βαρυμπόμπης επιδιώκει ο Ν.Ταχιάος - Σφοδρές αντιδράσεις από τους Δήμους και την τοπική κοινωνία

Κοινωνία
Κοινωνία: Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Εξεταστική «πλυντήριο» από το 1998 για διάχυση ευθυνών – «Πιάστε το από την εποχή του… Καποδίστρια» λέει ειρωνικά ο κόσμος

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Εξεταστική «πλυντήριο» από το 1998 για διάχυση ευθυνών – «Πιάστε το από την εποχή του… Καποδίστρια» λέει ειρωνικά ο κόσμος

Το Μαξίμου δεν τολμά να βγάλει στη σέντρα τον Βορίδη - Τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού θα παραγραφούν τον Οκτώβριο!

Κοινωνία
Κοινωνία: Πέθανε ο «κακός» του «Παρά Πέντε»

Πέθανε ο «κακός» του «Παρά Πέντε»

Μία είδηση που έγινε γνωστή από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Κοινωνία
ExtraTime: Στο έλεος τα άλογα του Υμηττού

Στο έλεος τα άλογα του Υμηττού

Περισσότερα από 90 εγκαταλελειμμένα άλογα επιβιώνουν χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες της οργάνωσης «Help Horses Ymittos». Όμως οι ανάγκες τους μεγαλώνουν, ενώ η κρατική στήριξη παραμένει ελλιπής.

ExtraTime
Κοινωνία: Ειρήνη Μουρτζούκου: Εκεί τηλεφωνούσε μετά απο κάθε φόνο

Ειρήνη Μουρτζούκου: Εκεί τηλεφωνούσε μετά απο κάθε φόνο

Εμπλέκεται και η μητέρα της πλέον...

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Οι ΗΠΑ έχουν γίνει ένα απέραντο πεδίο ιεραποστολής – Αμερικανοί στρέφονται μαζικά στην Ορθοδοξία και έχουν συγκεκριμένους λόγους που το κάνουν

Οι ΗΠΑ έχουν γίνει ένα απέραντο πεδίο ιεραποστολής – Αμερικανοί στρέφονται μαζικά στην Ορθοδοξία και έχουν συγκεκριμένους λόγους που το κάνουν

Το θαύμα της μεταστροφής χιλιάδων Αμερικανών στην Ορθοδοξία συνεχίζεται - Αναζητούν την πνευματική τάξη μέσα στο χάος της Νέας Εποχής

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Eurostat: Το 46% των Ελλήνων δεν πάει ούτε μια εβδομάδα διακοπές

Eurostat: Το 46% των Ελλήνων δεν πάει ούτε μια εβδομάδα διακοπές

Απλησίαστο όνειρο οι διακοπές για 1 στους 2 Έλληνες - Εικόνα βαθιάς φτωχοποίησης - Χειρότερα νούμερα και από τη Βουλγαρία καταγράφει η χώρα μας

Κοινωνία