ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τουρκία: Ο Ακάρ βλέπει φαντάσματα ακόμα και για το Ουκρανικό – Νέα πρόκληση εις βάρος της Ελλάδας

Απίστευτες κατηγορίες προς την Ελλάδα από τον Χουλουσί Ακάρ!
Τουρκία: Ο Ακάρ βλέπει φαντάσματα ακόμα και για το Ουκρανικό – Νέα πρόκληση εις βάρος της Ελλάδας

Ευκαιρία για μια νέα πρόκληση προς την Ελλάδα φαίνεται πως αποτελεί το Ουκρανικό για την Τουρκία, με τον Χουλουσί Ακάρ να συνεχίζει να βλέπει φαντάσματα και να κατηγορεί την χώρα μας για επίθεση.

Μπορεί όλος ο πλανήτης να παρακολουθεί με αγωνία τα όσα εκτυλίσσονται στην Ουκρανία, όμως ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας φαίνεται πως είχε όρεξη για επικοινωνιακά παιχνίδια.

Τη στιγμή που ο Ερντογάν προσπαθεί να το παίξει ο καλός της υπόθεσης με στόχο να κερδίσει χρόνο και να μην πάρει θέση στα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία, ο Ακάρ έχει αναλάβει δράση προκειμένου να ανεβούν τα ποσοστά του Τούρκου προέδρου στο εσωτερικό της γειτονικής χώρας.

Τουρκία – Ακάρ: «Η Ελλάδα ανεβάζει την ένταση στα Ελληνοτουρκικά» 

Μετά τις ευθείες απειλές του Τσαβούσογλου για την αποστρατικοποίηση των ελληνικών νησιών, ο Υπουργός Άμυνας των Τούρκων με δηλώσεις του να ανακαλύπτει ελληνική επίθεση κατηγορώντας την Ελλάδα για ενέργειες που αυξάνουν την ένταση στα ελληνοτουρκικά.

«Έχουν σκοτεινιάσει και ακόμα στο ουκρανικό, βρίσκουν ευκαιρία να επιτεθούν στην Τουρκία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χουλουσί Ακάρ που ίσως βρήκε μια ευκαιρία για να στρέψει αλλού την συζήτηση, καθώς η Άγκυρα έχει στριμωχτεί για τα καλά στο Ουκρανικό.

Όπως τόνισε και ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στη γειτονική χώρα όλα αυτά συμβαίνουν τη στιγμή που ο Ερντογάν αποφάσισε να αφήσει μόνη της την Ρωσία στη Μαύρη Θάλασσα καθώς η απόφαση του να κλείσει τα στενά του Βοσπόρου για όλα τα πλοία, αποκλείει και την είσοδο του ΝΑΤΟ στη περιοχή.

Μάλιστα, ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε χθες (28/2) ότι η Άγκυρα δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει ούτε την Ουκρανία, ούτε τη Ρωσία γεγονός που προκάλεσε εντύπωση καθώς για ακόμη μια φορά ο Ερντογάν επιλέγει να πετάξει αλλού την καυτή πατάτα.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Ο Ακάρ βλέπει φαντάσματα ακόμα και για το Ουκρανικό – Νέα πρόκληση εις βάρος της Ελλάδας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.