ΜΠΑΣΚΕΤ

Βαθμολογία Ευρωλίγκα: Η ουραγός Ζαλγκίρις πλησίασε τον Παναθηναϊκό στη μία νίκη

Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία στην Ευρωλίγκα μετά τα διεξαγωγή των εξ αναβολών αναμετρήσεων Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις και Μακάμπι - Μπασκόνια.
Βαθμολογία Ευρωλίγκα: Η ουραγός Ζαλγκίρις πλησίασε τον Παναθηναϊκό στη μία νίκη

Βαθμολογία Ευρωλίγκα: ΟΠαναθηναϊκός ηττήθηκε με το 83-96 από τη Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ, σε εξ αναβολής παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής της Euroleague. Έτσι δεν κατάφερε να «εξαργυρώσει» την καλή ψυχολογία που είχε αποκτήσει μετά την πρόσφατη νίκη του επί του Ερυθρού Αστέρα.

Αυτή ήταν η 18η ήττα για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη που έχει και 7 νίκες σε σύνολο 25 αγώνων. Έτσι οι Λιθουανοί (3η σερί νίκη μεταξύ των οποίων και το εντυπωσιακό 68-47 επί της Ρεάλ) που έχουν τον ίδιο αριθμό αγώνων, πανηγύρισαν την 6η νίκη τους (έχουν και 19 ήττες) και πλέον μείωσαν τη διαφορά που του χωρίζει από το τριφύλλι στην μία επιτυχία.

Στο άλλο εξ αναβολής παιχνίδι της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης η Μακάμπι νίκησε δύσκολα στο Τελ Αβίβ τη Μπασκόνια μες 94-93. Έτσι οι Βάσκοι δεν κατάφεραν να προσπεράσουν τον Παναθηναϊκό, καθώς έχοντας το ίδιο ρεκόρ (7-18) υστερούν στην μεταξύ τους βαθμολογία.

Από την πλευρά της η πρώην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου πήγε στο 12-13 και είναι στην 9η θέση. Κορυφαίος των Ισραηλινών ο Σκότι Ουίλμπεκιν με 17 πόντους και 6 ασίστ, ενώ από πλευράς Μπασκόνια ο Γουέιντ Μπάλντγουιν είχε 27 πόντους και 8 ασίστ.

Βαθμολογία Ευρωλίγκα: Δείτε παρακάτω τον πίνακα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βαθμολογία Ευρωλίγκα: Η ουραγός Ζαλγκίρις πλησίασε τον Παναθηναϊκό στη μία νίκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.