ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τι γίνεται με τον Ελ Αραμπί!

Ανοικτό ακόμα το θέμα του Ελ Αραμπί για τον Ολυμπιακό, με τον Μαροκινό να θέλει να παραμείνει!
Τι γίνεται με τον Ελ Αραμπί!

Ο Ολυμπιακός έχει ανοικτό το θέμα με τον Ελ Αραμπί που είναι μεγάλο και ιδιαίτερο για τις δύο πλευρές με τον κόσμο να περιμένει ένα αίσιο τέλος.

Στα 35 προς τα 36 του βρίσκεται ο Ελ Αραμπί. Δεν του φαίνεται όμως στο γήπεδο και στις προπονήσεις. Ο Ολυμπιακός τον θέλει και είναι ξεκάθαρο. Κάτι ανάλογο επιθυμεί και ο Μαροκινός μπόμπερ. Πρώτος του στόχος είναι να συνεχίσει να φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα. Οι σχέσεις με το κλαμπ και τον Πέδρο Μαρτίνς είναι άριστες, παρά τα όσα φημολογούνται.

Παράλληλα ο Ελ Αραμπί αν ήθελε να είχε συμφωνήσει ήδη με κάποια από τις ομάδες που τον έχουν πλησιάσει. Μια από τις ενδιαφέρουσες προτάσεις που έχει, προέρχονται από την Ευρώπη. Οι άλλες αφορούν ομάδες της Αραβίας. Αλλά η επιστροφή εκεί δεν είναι στις προτεραιότητες του!

Η παραμονή στην Ευρώπη είναι αυτό που θέλει και ο Ολυμπιακός είναι το καλύτερο για τον ίδιο. Μπορεί κάποιοι να λένε πως υπάρχει στασιμότητα στο θέμα της ανανέωσης. Ωστόσο έχουν γίνει διάφορες προσεγγίσεις με την πλευρά του.

Ο Μαροκινός εμπιστεύεται απόλυτα τον εκπρόσωπο του. Και περιμένει από αυτόν να λύσει το θέμα. με την αλήθεια, για το τι προσφέρει ο Ολυμπιακός και τι ζητάει η πλευρά του Ελ Αραμπί, να απέχει αρκετά από αυτά που έχουν γραφτεί! Φυσικά και το θέμα είναι οικονομικό. Και ίσως τελικά να μην έχουν και μεγάλη απόσταση!

Αυτά βέβαια ακούγονται τελευταία από διάφορες άλλες πλευρές που μαθαίνουν κάποιες λεπτομέρειες. Ωστόσο στην παρούσα φάση κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τι ισχύει και τι όχι.

Ο Ελ Αραμπί πάντως πρόσφατα έλεγε και πάλι πως θέλει να μείνει. Περιμένει τις εξελίξεις και αυτή είναι η επιθυμία που έχει εκφράσει στην ομάδα και τον εκπρόσωπο του!

Έτσι εξελίσσεται μια ιδιαίτερη παρτίδα σκάκι. Οι αντίπαλοι έκαναν και κάνουν τις κινήσεις τους, σε ένα λεπτό θέμα. Που ίσως να έχει αίσιο τέλος, αφού αυτό θέλει και πιέζει και ο κόσμος της ομάδας.

Αυτό είπε και ο Πέδρο Μαρτίνς πιέζοντας επίσης από την δική του μερικά. Και τα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού λειτουργούν ευεργετικά και για την ψυχολογία του Ελ Αραμπί. Παράλληλα και οι ερυθρόλευκοι θέλουν να εκπληρώνουν τις επιθυμίες του!

Οι Βαλμπουενά, Αβραάμ

Για τους Βαλμπουενά. Αβραάμ Παπαδόπουλο τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Το Sportime έχει αναφέρει από το Νοέμβριο τις συζητήσεις που έκαναν οι Μαρτίνς, Βαλμπουενά. Για τον ρόλο που θα έχει ο Γάλλος σταρ. Ο οποίος μετά τις τελευταίες εμφανίσεις του σκέφτεται σοβαρά να συνεχίσει μια σεζόν ακόμα. Με την ερυθρόλευκη φανέλα βέβαια. Αλλά αν τελικά δεν το κάνει πράξη αυτό θα πάρει πόστο στην ομάδα. Προς το παρόν σκέφτεται να συνεχίσει να παίζει μπάλα. Αλλά την τελική απόφαση θα την πάρει μετά το τέλος της σεζόν.

Για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και ο ίδιος φέρεται να επιθυμεί να συνεχίσει. Αφού βλέπει πως αντέχουν τα πόδια του να δίνει τις λύσεις, όποτε χρειάζεται. Διατηρώντας και τον ιδιαίτερο ρόλο που έχει στα αποδυτήρια…

Η ελληνική άμυνα

Στο μεταξύ το νέο πρότζεκτ που δουλεύεται στο Ρέντη έχει να κάνει με την τόνωση του ελληνικού στοιχείου στο ρόστερ και την ενδεκάδα. Το… όνειρο μιας ελληνικής αμυντικής τετράδας, σε πρώτη φάση, δεν απέχει και πολύ. Οι Βρουσάι, Κίτσος, Σωκράτης, Μανωλάς είναι αυτοί που ακούγονται πολύ. Για να δούμε πως θα εξελιχθεί.

Επίσης υπάρχουν παίκτες από τις πιο μικρές ομάδες που τσεκάρονται συνέχεια από τον Πέδρο Μαρτίνς. Κι έχει εντοπίσει κάποιους που μελλοντικά μπορούν να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα. Αλλά και να αποδώσουν ώστε να ξεχωρίσουν κιόλας. Γιατί ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να έχει Έλληνες παίκτες που να κάνουν την διαφορά. Να δίνουν δηλαδή το κάτι παραπάνω.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τι γίνεται με τον Ελ Αραμπί!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!