ΠΑΡΑFOOTBALL

Ο τελειωμένος Ελ Αραμπί, τα 9άρια του Πογέτ και ο Μήτογλου που καίγεται!

Με δυνατές αποκαλύψεις έρχονται τα «Παρασκήνια» του Sportime, που έχουν μέσα Ελ Αραμπί, Πογέτ και Μήτογλου!
Ο τελειωμένος Ελ Αραμπί, τα 9άρια του Πογέτ και ο Μήτογλου που καίγεται!

Γεμάτα αποκαλύψεις είναι σήμερα Σάββατο τα «Παρασκήνια» του Sportime, με πρωταγωνιστές τους Ελ Αραμπί, Πογέτ αλλά και Μήτογλου.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και πάμε στον Μαροκινό επιθετικό των «ερυθρόλευκων», ο οποίος συζητάει με την ομάδα την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Ολυμπιακός αισθάνεται πως έχει δώσει ότι αναλογεί και με το παραπάνω (οικονομικά ένα από τα Top3 συμβόλαια και αγωνιστικά με το brand του Champions League) στον 35χρονο σέντερ φορ.

Από τη μεριά τους εκείνος έχοντας στο μυαλό του τα στατιστικά του, έχει σε 138 αγώνες 70 γκολ και δείχνει το… εγώ του, μεγαλύτερο από την ομάδα.

Κάτι παρόμοιο είχε γίνει και με τον Ομάρ πριν δύο καλοκαίρια και οι δύο πλευρές τα… έσπασαν και τράβηξαν διαφορετικούς δρόμους.

Πηγές από το Ρέντη αισθάνονται πως ο Ελ Αραμπί είναι ήδη «φευγάτος». Οι συμπαίκτες του (και κυρίως φιλαράκια του μέσα από τα αποδυτήρια) σε μαρτυρίες προς τρίτους αναφέρουν πως η απόφασή του φαντάζει σχεδόν ειλημμένη.

Επιμένει σε νούμερα δυσανάλογα της… ηλικίας του και δεν βάζει νερό στο κρασί του. Την ίδια στιγμή που το club και στην τελευταία τους συνάντηση ήταν ξεκάθαρο: «Αυτά και για ένα χρόνο συμβολαίου. Take it or leave it…». Ούτε κουβέντα παραπάνω, ούτε στάση διπλωματίας.

Ήδη, η πρόκριση του Τικίνιο ως βασικό Νο9 μπορεί σύμφωνα με τον Πέδρο Μαρτίνς να βγαίνει μέσα από την εικόνα των προπονήσεων, αλλά από την άλλη «φωτογραφίζει» εικόνα από το μέλλον.

Βάσει της ενημέρωσής μας, Ολυμπιακός και Ελ Αραμπί θα ολοκληρώσουν την συνεργασία τους το καλοκαίρι.

Από κει και πέρα, πάμε στην Εθνική Ελλάδας, εκεί που ο Πογέτ έχει σίγουρα έναν ευχάριστο πονοκέφαλο, όσον αφορά τις επιλογές του στην επίθεση.

Ο Φαν΄τ Σχιπ έδειχνε να προτιμά το δίδυμο από την Ολλανδία, όπου Παυλίδης και Δουβίκας ήταν τον πρώτο λόγο.

Ο Γκουστάβο Πογέτ που εμφανίζεται πολύ δραστήριος και έχει μιλήσει με πάνω από 35 εν δυνάμει διεθνείς παίκτες έχει «ευχάριστο» πονοκέφαλο για την φανέλα με το Νο9 για τα φιλικά του Μαρτίου.

Πέραν των «Ολλανδών», υπάρχει ο Γιακουμάκης που αρχίζει να πατάει στα πόδια του στην Σέλτικ: 19 ματς/7 γκολ! Και φυσικά οι δύο εν Ελλάδι υποψήφιοι Κουλούρης και Ιωαννίδης που μέσα στο 2022 είναι on fire!

Ο μοναδικός που θεωρείται γκαραντί είναι ο Παυλίδης με τον οποίο είχε και τηλεφωνική επικοινωνία ο κόουτς.

Τέλος πάμε στην ΑΕΚ, η οποία έκανε φέτος πολύ κακές επιλογές όσον αφορά τις μεταγραφές, που δεν την έχουν βοηθήσει όλη τη σεζόν.

Οι προπονητές είναι αυτοί που την έχουν… πληρώσει μέχρι τώρα, αλλά είναι πιθανό να ακολουθήσουν οι Παπαδημητρίου, Κονέ, ή έστω ένας από τους δύο!

Πάμε στο «χτίσιμο» της άμυνας. Εμφανίστηκε ο (απογοητευτικός) Τζαβέλλας, επέστρεψε ο (επίσης «αόρατος») Βράνιες, αποκτήθηκε ως upcoming ο Μήτογλου και εξαφανίστηκαν οι Σβάρνας, Λάτσι αντίστοιχα.

Ας αφήσουμε καλύτερα την θέση κάτω από τα δοκάρια. Αποτέλεσμα; Μηδέν εις το πηλίκο! Και εκείνο που φοβούνται οι περισσότεροι είναι το τραύμα της φετινής χρονιάς μήπως και «κάψει» τελείως τον Μήτογλου που έφθασε μέχρι και την Εθνική Ελλάδας. Η ΑΕΚ εκτός από το να εντοπίσει τον αγωνιστικό της εαυτό οφείλει να διαχειριστεί και τα project του… αύριο.

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 7 και 8 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

https://youtu.be/9Y_4TDWw534

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο τελειωμένος Ελ Αραμπί, τα 9άρια του Πογέτ και ο Μήτογλου που καίγεται!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.