MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Σκηνή ζήλιας της Ιουλίας στο μυαλό του Στάθη – Επίθεση της Βασιλικής στην οικογένεια της

Όλα όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Γη της ελιάς.
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Σκηνή ζήλιας της Ιουλίας στο μυαλό του Στάθη – Επίθεση της Βασιλικής στην οικογένεια της

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Γεμάτα από εξελίξεις αναμένονται να είναι τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Mega, σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο «Η Γη της ελιάς spoiler».

Η ιστορία από την Μάνη συνεχίζει να συναρπάζει και τα όσα θα δείτε στη συνέχεια υπόσχονται ακόμη περισσότερα στη μάχη για την τηλεθέαση της prime time ζώνης.

Όπως διαβάσατε ήδη από το Sportime, έχει αποφασιστεί ο τρόπος με τον οποίο θα ρίξει αυλαία η φετινή σεζόν, όμως μέχρι τότε αναμένεται να υπάρξουν ανατροπές στην Αρεόπολη.

Πιο συγκεκριμένα, στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί και πάλι ο Στάθης Καπερνάρος όπου βασανίζεται μετά την τυχαία συνάντηση του με την Ιουλία και τον Κουράκο τη στιγμή που εκείνος ήταν με την Εύα.

Μάλιστα, μια κόντρα του με την Ιουλία που του κάνει επίθεση θεωρείται για εκείνον ως ένδειξη ζήλειας κάτι που δείχνει να το απολαμβάνει ενώ ο Γιώργης γκρινιάζει στην γυναίκα του.

Φωτιές όμως άναψε στην οικογένεια των Καπερνάρων μια συνάντηση της Βασιλικής και του Φίλιππου με τον Στέφανο που βγήκε έξω από τα ρούχα του, ασκώντας τους μια τρομερή επίθεση.

Τα αίματα άναψαν για τα καλά ανάμεσα στα δύο αδέρφια με την Βασιλική να παίρνει την απόφαση να αλλάξει στάση απέναντι στην οικογένεια της και να περάσει για τα καλά στην αντεπίθεση.

Την ίδια στιγμή ο Ανέστης είναι πιο πιεσμένος από ποτέ και για αυτό τον λόγο ζητάει την βοήθεια του Δημήτρη, εκβιάζοντας τον πως θα μιλήσει στην Αστυνομία αν δεν δεχθεί να τον στηρίξει.

Ακόμη, ο Αλέξης θα δει την Μυρτάλη και τον Νικήτα να φιλιούνται κάτι που θα τον οδηγήσει στα άκρα, με την Μαργαρίτα να ανησυχεί για την ψυχική του υγεία.

Tέλος, ο Λυκούργος ξεκινά να μελετά τη δικογραφία του Φίλιππου και συμβουλεύει την οικογένεια για το πώς θα κινηθούν ενώ η Μαργαρίτα αποφασίζει να καταθέσει στη δίκη, παίρνοντας έτσι ανοιχτά θέση υπέρ του Φίλιππου.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Σκηνή ζήλιας της Ιουλίας στο μυαλό του Στάθη – Επίθεση της Βασιλικής στην οικογένεια της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα