EUROLEAGUE

Euroleague: Φουλ για τρίτος ο Ολυμπιακός

Η Μακάμπι νίκησε την Αρμάνι στο Τελ Αβίβ και πλέον ο Ολυμπιακός έχει σοβαρές πιθανότητες να κατακτήσει την 3η θέση στη βαθμολογία.
Euroleague: Φουλ για τρίτος ο Ολυμπιακός

Τα μαντάτα από το Τελ Αβίβ ήταν ευνοϊκά για τον Ολυμπιακό που βρίσκεται πλέον με υπαρκτές πιθανότητες για την 3η θέση στη βαθμολογία της Euroleague στην Κανονική Περίοδο.

Καθώς επισημοποιήθηκε η βαθμολογία της Euroleague με οριστική πλέον την αποβολή των ομάδων της Ρωσίας ο Ολυμπιακός μπορεί να προσπεράσει την Αρμάνι Μιλάνο. Οι Ιταλοί δεν τα κατάφεραν στο Τελ Αβίβ καθώς η Μακάμπι έχει πλέον πολλές ελπίδες για είσοδο στα πλέι οφ και ισοπέδωσε με διαφορά 17 πόντων την Αρμάνι.

Στην Πόλη η Εφές αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ και με διψήφια διαφορά, τελικά έκανε την ανατροπή και νίκησε την Ρεάλ Μαδρίτης. Θα πρέπει να δούμε πλέον πόσο μεγάλη σημασία έχουν οι αγώνες που ακολουθούν: Του Ολυμπιακού στο Μονακό (Τετάρτη 23/3), της Εφές με την Αρμάνι στην Κωνσταντινούπολη και της Ρεάλ στο Τελ Αβίβ (και οι δύο την Πέμπτη 24/3) και φυσικά του Ολυμπιακού στη Λιόν με την Βιλερμπάν (Παρασκευή 25/3).

Είναι ακριβώς αυτό που σας περιγράφαμε για το πόσο σημαντικό είναι το tour του Ολυμπιακού στην Γαλλία καθώς αν όλα κυλήσουν ευνοϊκά δεν αποκλείεται να τον δούμε την Παρασκευή (25/3) ισόβαθμο με την Ρεάλ στη 2η θέση! Αυτά είναι μακρινά ακόμα καθώς προέχει να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός τις δυσκολίες των αγώνων, αρχής γενομένης από το Μονακό.

Ο Παναθηναϊκός πρόσθεσε μια νίκη ψυχολογίας και ταυτόχρονα έκανε δύσκολη τη ζωή της Μπάγερν η οποία με το νέο σύστημα βαθμολογίας βρέθηκε πολύ ψηλά αφού δε μετρούν οι ήττες της από τις ομάδες της Ρωσίας.

Η δε Μπαρτσελόνα, τέλος, πήρε ακόμα μια νίκη και δεν πρόκειται να χάσει την πρώτη θέση στη βαθμολογία

Euroleague/31η Αγωνιστική

Εφές– Ρεάλ Μαδρίτης 93-90

Άλμπα Βερολίνου- Μπαρτσελόνα 79-95

Παναθηναϊκός- Μπάγερν Μονάχου 80-67

Μακάμπι Τελ Αβίβ- Αρμάνι Μιλάνο 75-58

Τετάρτη 23/3

20:00    Ζαλγκίρις Κάουνας- Βιλερμπάν

21:30    Μπασκόνια- Φενέρμπαχτσε

22:00    Μονακό- Ολυμπιακός

Η βαθμολογία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Euroleague: Φουλ για τρίτος ο Ολυμπιακός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.