MEDIA

Survivor spoiler 2/4: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού;

Μια ισχυρή πρώτη εκτίμηση για την ομάδα που κερδίζει το έπαθλο φαγητού στο Survivor. Μπλε ή κόκκινη;
Survivor spoiler 2/4: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού;

Survivor spoiler 2/4: Προ των πυλών η νέα εβδομάδα στο Survivor. Η εκκίνηση θα γίνει κλασικά με αγώνισμα επάθλου φαγητού. Είμαστε περίπου λίγες μέρες πλέον μακριά από την ένωση. Ποιος θα ξεκινήσει με το δεξί το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

Διαφορετικές συνθήκες ξανά έχουμε μπροστά μας. Η αποχώρηση της Μυριέλλας Κουρεντή είναι μία απώλεια για τους κόκκινους. Σας ανέφερα και σε προηγούμενη ανάρτηση πως η εν γένει συμπεριφορά της είχε κουράσει. Δεν μπορώ να θεωρήσω και τυχαίο το γεγονός πως όλοι οι παίκτες που αποχώρησαν είχα μία… κακή κουβέντα να πουν για την αφεντιά της.

Αυτό είναι ένα ζήτημα. Ένα άλλο ζήτημα είναι όμως και το αγωνιστικό. Διότι, αυτό παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο στο τέλος της ημέρας. Η Μυριέλλα ήταν πολύ ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα. Η 35χρονη ηθοποιός έφερνε νίκες και ήταν σημαντικός παράγοντας για το ισχυρό γυναικείο κομμάτι των κόκκινων. Η χειρότερη παίκτρια είναι η Ναυσικά, η οποία παραμένει στο παιχνίδι.

Απώλεια και μάλιστα σοβαρή έχουν και οι μπλε. Οι Μαχητές θα πρέπει να στερηθούν τις υπηρεσίες του καλύτερου παίκτρια του παιχνιδιού. Ο Άρης Σοϊλέδης θα μείνει εκτός για δέκα μέρες. Βέβαια, στο τελευταίο αγώνα επάθλου έπαιξα χωρίς τον Άρη και κέρδισαν. Διότι, Τάλα και Τάκης βγήκαν μπροστά και έφεραν νίκες. Με άλλα λόγια, έπαιξαν περισσότερο κι αυτό βγήκε σε καλό.

Δείτε τον τελευταίο πόντο στο τελευταίο αγώνα επάθλου

Survivor spoiler 2/4: Διάσημοι ή Μαχητές;

Από το trailer του Survivor βλέπουμε πως στην μπλε καλύβα καλά κρατούν οι εντάσεις., Κύριος εκφραστής αυτών των εντάσεων δεν είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Αυτός και ο Τάκης είναι συνέχεια σε κόντρα. Μάλλον όμως οι μπλε δείχνουν να το έχουν συνηθίσει. Με άλλα λόγια, στον στίβο μάχης δεν βγαίνει κάποιο πρόβλημα.

Το θέμα είναι αν μπορούν να συνηθίσουν την απουσία του Άρη Σοϊλέδη. Ο στίβος μάχης είναι από τους πλέον δύσκολους. Μακρύς και με πολλή λάσπη. Όλοι οι παίκτες θα τα βρουν μπαστούνια και ο νικητής θέλει κότσια. Ο τελικός στόχος μοιάζει βατός, επομένως θα κριθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό στο ποιος θα φτάσει νωρίτερα εκεί. Αυτός θα αποκτήσει το προβάδισμα.

Η εκτίμηση μας είναι στη διάθεσή σας. Οι μπλε θα είναι αυτοί που θα κερδίζουν το έπαθλο φαγητού. Το οριστικό Survivor spoiler θα έρθει φυσικά αργά αύριο το βράδυ.

Ειδήσεις τώρα

Survivor – MEGA QUIZ: Πόσο καλά ξέρεις το ριάλιτι επιβίωσης;

Το Twitter αποθέωσε το Masked Singer

Έκλεψαν τον Μπέκαμ – Δείτε τι έπαθε η έπαυλή του

Άγιος Παΐσιος: Όσα θα δούμε στον 2ο κύκλο της σειράς στο MEGA

Το trailer του επεισοδίου του Σαββάτου

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor spoiler 2/4: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!