MEDIA

Survivor 12/4: Παραλίγο στο νοσοκομείο ο Εμμανουήλ! «Γιατί σε μένα όλα;»

Survivor 12/4: Σοβαρό χτύπημα από το...πουθενά για τον Κωνσταντίνο
Survivor 12/4: Παραλίγο στο νοσοκομείο ο Εμμανουήλ! «Γιατί σε μένα όλα;»

Survivor 12/4: Όσο ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ υπάρχει στο Survivor, τότε σε κάθε επεισόδιο θα πρωταγωνιστεί με κάποιον τρόπο.

Survivor 12/4: Τι άλλο θα συμβεί στον MakeUp Artist στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ;

Τρεις εβδομάδες μέσα στο παιχνίδι, ο Εμμανουήλ έχει καταφέρει να γίνει ο πιο απεχθής παίκτης στον Άγιο Δομίνικο, ενώ στους στίβους μάχης ξεχωρίζει για την… απουσία του απ’αυτούς.

Οι κόντρες με όλη την ομάδα των Μπλε έχουν καταλάβει μεγάλο μέρος των επεισοδίων, αλλά σαν να μην έφτανε κι αυτό, οι τραυματισμοί του δίνουν την ευκαιρία να έχει κι άλλο τηλεοπτικό χρόνο.

Ο πόνος στον ώμο που… μεταφερόταν από αριστερά στα δεξιά, έδωσε τη θέση του σε ένα χτύπημα, το οποίο οδήγησε τον Εμμανουήλ στο νοσοκομείο!

Την ξέρετε την παροιμία με τον ψεύτη βοσκό, τα πρόβατα και τον λύκο; Κάπως έτσι.

Τι ακριβώς όμως είχε συμβεί;

Διαβάστε τη συγκλονιστική συνέχεια ΕΔΩ.

Ειδήσεις σήμερα

Έλενα Τσαγκρινού: Σε συνέντευξη χωρίς εσώρουχο τρέλανε τους δημοσιογράφους

Καίτη Γαρμπή: Η αγαπημένη τραγουδίστρια τώρα και σε λαμπάδα!

ΑΕΚ: Αυτόν τον παίκτη βγάζει στο σφυρί!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor 12/4: Παραλίγο στο νοσοκομείο ο Εμμανουήλ! «Γιατί σε μένα όλα;»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα