CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Υποβρύχιες καταστροφές και στη Βαυαρία! Η Βιγιαρεάλ στα ημιτελικά!

Μετά το Τορίνο και το Μόναχο υποκλίθηκε το «κίτρινο υποβρύχιο», το οποίο επέστρεψε στα ημιτελικά της διοργάνωσης μετά το 2006
Champions League: Υποβρύχιες καταστροφές και στη Βαυαρία! Η Βιγιαρεάλ στα ημιτελικά!

Champions League: Ζει το δικό της παραμύθι! Η Βιγιαρεάλ άντεξε στην πίεση της Μπάγερν Μονάχου και πήρε μια επική πρόκριση στους «4».

Σε έκταση, το Καστεγιόν, η πόλη της Βιγιαρεάλ, είναι μικρότερο από τη Λειβαδιά. Ο Ουνάι Έμερι δεν χρειάστηκε 40 παλικάρια, αλλά έντεκα παίκτες – καμικάζι για να χαρίσει στο «κίτρινο υποβρύχιο» τη μεγαλύτερη πρόκριση στην βραχύχρονη ιστορία του, η οποία γράφτηκε στο Μόναχο, απέναντι στην πανίσχυρη Μπάγερν Μονάχου του Λεβαντόφσκι (1-1).

Μετά το Τορίνο και τη Γιουβέντους και το Μόναχο υποκλίνεται στην σταχτοπούτα της Ευρώπης.

Champions League: Στους «4» ξανά!

Θα περίμενε κανείς ότι η Μπάγερν Μονάχου θα «κατάπινε» τη Βιγιαρεάλ στη ρεβάνς του 1-0 στο «La Cerámica».

Κι όμως, ο Ουνάι Έμερι έβαλε δύσκολα στους Βαυαρούς, οι οποίοι δεν είχαν τη γνωστή υπεροχή στο χορτάρι του «Allianz Arena».

Χαρακτηριστικό ότι μέχρι το 52ο λεπτό, οι Ισπανοί κρατούσαν με νύχια και με δόντια το προβάδισμα του πρώτου προημιτελικού.




 

Ωστόσο, όσο κι αν προσπάθησαν δεν κατάφεραν να σταματήσουν τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι για δεύτερο σερί ματς.

Ο Πολωνός έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν στο 52ο λεπτό. Κι όμως αυτό δεν ήταν αρκετό.

Ο Τόμας Μίλερ έχανε τα… άχαστα, οι γηπεδούχοι επιδόθηκαν σε ρεσιτάλ αστοχίας και ο Τσουκουέζε έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του, δίπλα από τη μυθικότερη πρόκριση της Βιγιαρεάλ στο Champions League.

Στο 88ο λεπτό και με τους Βαυαρούς να ψάχνουν επίμονα το δεύτερο γκολ που θα τους έδινε την πρόκριση βίωσαν την απόλυτη ψυχρολουσία.




 

Παρέχο, Λο Σέλσο, Μορένο και Τσουκουέζε, σε μια φάση παρόμοια με το τέρμα στην Ισπανία, έφυγαν στην αντεπίθεση και ο τελευταίος ανάπαυσε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Μάνουελ Νόιερ.

Η άμυνα των Βαυαρών άνοιξε σαν βεντάλια, ο Λεβαντόφσκι αποβλήθηκε στο φινάλε και η ομάδα του Έμερι, σαν ένα άλλο γαλατικό χωριό, αρνείται να παραδεχτεί ότι δεν υπάρχει ρομαντισμός στο ποδόσφαιρο!

Αθλητικές ειδήσεις

ΑΕΚ: Αυτόν τον παίκτη βγάζει στο σφυρί!

Προπονητής έτοιμος να πάρει πόδι!

Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύζυγος του ΜακΚίσικ που μοιράζει «εγκεφαλικά»!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Champions League: Υποβρύχιες καταστροφές και στη Βαυαρία! Η Βιγιαρεάλ στα ημιτελικά!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.