ΠΑΡΑFOOTBALL

Ολυμπιακός: Χοντρό παιχνίδι με Σισέ – Τους φαίνονται πολλά τα λεφτά!

Ο Ολυμπιακός θέλει συγκεκριμένα λεφτά για τον Σισέ και δεν θα πέσει εύκολα από τις απαιτήσεις του.
Ολυμπιακός: Χοντρό παιχνίδι με Σισέ – Τους φαίνονται πολλά τα λεφτά!

Ο Παπέ Αμπού Σισέ αποτελεί ίσως τον Νο1 παίκτη αυτή τη στιγμή που έχει ο Ολυμπιακός όσον αφορά το ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού. Ναι, ναι πάνω και από τον Αγκιμπού Καμαρά.

Τα έχουμε ξαναγράψει, η κατάκτηση του Copa Africa με τη Σενεγάλη, οι εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό και γενικά τα χαρακτηριστικά του, τον καθιστούν target.

Όπως αναφέρει το Sportime της Τετάρτης και η στήλη «Agent Greek», ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει τον πήχη στα 12-15 εκατομμύρια ευρώ, απαιτήσεις που προς το παρόν κρίνονται μεγάλες από τις ομάδες που τον έχουν στη λίστα τους.

Γνωστό το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε αλλά θα πρέπει να θεωρείται δύσκολο οι Τούρκοι να δώσουν 10 plus εκατομμύρια ευρώ.

Η Λιλ τον έχει ψηλά στη λίστα της αλλά και οι Γάλλοι προς το παρόν δε φαίνεται να ενθουσιάζονται με την ιδέα να δώσουν τόσα χρήματα, άσχετα αν βάλουν στα ταμεία τους 50-60 εκατομμύρια από την πώληση του Μπότμαν.

Βέβαια, τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές είναι Απρίλιος και μέχρι το καλοκαίρι πολλά γίνονται. Παιχνίδι, πάντως, γίνεται και η Premier League δε θα πρέπει να αποκλειστεί να μπει σε αυτό.

https://youtu.be/fRJcTRzI7Ps

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Χοντρό παιχνίδι με Σισέ – Τους φαίνονται πολλά τα λεφτά!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.