ΓΑΛΛΙΑ

Παρί Σεν Ζερμέν: Τέλος οι Αργεντινοί – «Σώζεται» ο Μέσι

Τελειώνουν από την Παρί Σεν Ζερμέν οι Άνχελ Ντι Μαρία, Λεάντρο Παρέδες και Μάουρο Ικάρντι.
Παρί Σεν Ζερμέν: Τέλος οι Αργεντινοί – «Σώζεται» ο Μέσι

Μόνο με τον πρωτάθλημα θα κλείσει η φετινή σεζόν για την Παρί Σεν Ζερμέν και αυτό από μόνο του συνιστά αποτυχία για μία ομάδα που ξοδεύει τόσα.

Η επόμενη ημέρα θα έχει πολλές αλλαγές. Ακούγονται διάφορα για τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο ή ακόμη και τον Λεονάρντο. Σύμφωνα με την «Equipe» μεταξύ άλλων θα αποχωρήσουν οι Αργεντινοί.

Εξαίρεση αποτελεί ο Λιονέλ Μέσι. Μπορεί να μην έκανε την καλύτερη δυνατή σεζόν, αλλά ο 34χρονος εκτός απροόπτου θα παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Στόχος να διατηρηθεί γενικά η τριάδα με τους Νεϊμάρ και Κιλιάν Εμπαπέ. Ο τελευταίος υπενθυμίζεται πως μένει ελεύθερος και ακόμη δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του.

Άνχελ Ντι Μαρία, Λεάντρο Παρέδες και Μάουρο Ικάρντι βρίσκονται στη μαύρη λίστα. Ο πρώτος εξ αυτών μένει ελεύθερος και δεν θα του γίνει πρόταση ανανέωσης. Ο Παρέδες έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνια και ο Ικάρντι για άλλα δύο.

Αμφότεροι δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα και θα γίνει προσπάθεια ώστε να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους. Ο Παρέδες φέτος έχει παίξει σε 15 ματς πρωταθλήματος έχοντας ένα γκολ και δύο ασίστ, σε πέντε για το Champions League και δύο για το Κύπελλο. Ο Ικάρντι έχει 24 συμμετοχές με τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα, τρεις στο Champions League, δύο με ένα γκολ στο Κύπελλο  και μία στο League Cup.

https://youtu.be/HY2zpKL0w0w

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παρί Σεν Ζερμέν: Τέλος οι Αργεντινοί – «Σώζεται» ο Μέσι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.