MEDIA

Lord of the Rings: Τρελά λεφτά για το κάθε επεισόδιο της νέας σειράς – Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Οι φανς του Lord of the Rings σίγουρα το περιμένουν πως και πως!
Lord of the Rings: Τρελά λεφτά για το κάθε επεισόδιο της νέας σειράς – Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Σίγουρα η σειρά ταινιών Lord of the Rings αποτελεί μία από τις πιο πετυχημένες όλων των εποχών, κάτι που η Amazon προφανώς ήθελε να εκμεταλλευτεί.

Έτσι, έδωσε το… πράσινο φως όπως γνωρίζουν προκειμένου να γυριστεί μία σειρά με που θα έχει τίτλο «The Rings of Power».

Αυτή πρόκειται να είναι όπως αναφέρει το Variety, η πιο ακριβή σειρά όλων των εποχών, αφού μόνο για την πρώτη σεζόν δαπανήθηκαν 465 εκατομμύρια δολάρια.

Αυτό τι σημαίνει; Ότι για κάθε επεισόδια, χρειάστηκαν περίπου 58 εκατομμύρια, κάτι που μας προετοιμάζει ότι θα δούμε κάτι πραγματικά αδιανόητο.

Μάλιστα η νέα σειρά του Lord of the Rings, ξεπερνάει για πλάκα όλη την τελευταία σεζόν του Game of Thrones, που για έξι επεισόδια δαπανήθηκαν περίπου 90 εκατομμύρια δολάρια.

Είστε έτοιμοι για αυτή τη νέα περιπέτεια; Εμείς πάντως είμαστε!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Lord of the Rings: Τρελά λεφτά για το κάθε επεισόδιο της νέας σειράς – Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.