ΠΑΡΑFOOTBALL

Ολυμπιακός: Μπουχαλάκης, Εμβιλά – Ποιες οι πιθανότητες για αντικαταστάτες!

Ο Ολυμπιακός έχει να πάρει πολλές αποφάσεις για το κέντρο του και την ενίσχυση του.
Ολυμπιακός: Μπουχαλάκης, Εμβιλά – Ποιες οι πιθανότητες για αντικαταστάτες!

Το timing είναι κάτι που σίγουρα στο ποδόσφαιρο μετράει πάρα πολύ, κάτι που ο Ολυμπιακός το γνωρίζει πολύ καλά.

Μία από τις περιπτώσεις αυτές, που το timing έχει επηρεάσει τα πάντα, είναι και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Πέρυσι ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό του: 49 ματς/5 γκολ/6 ασίστ! Ένα χρόνο πριν το φινάλε του συμβολαίου του. Πήρε το ΟΚ από τον πρόεδρο πως με ένα τάλιρο θα άλλαζε χώρα! Φευ.

Το πολυπόθητο email δεν εστάλη ποτέ και γι αυτό ο Ανδρέας Μπουχαλάκης πήγε ΜΟΝΟΣ του και διαπραγματεύτηκε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2024.

Μόνο που κάθε… πέρυσι και καλύτερα μια και ήδη ο χρόνος έχει προκαλέσει φθορά στην αγωνιστική σχέση του Μπουχαλάκη με τους πρωταθλητές της Super League 1, ενώ η παρουσία του στο γήπεδο έχει κάνει κακό και στους πιθανούς… μνηστήρες.

Και, όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια» τη νέα σεζόν priority είναι η απόκτηση ενός μοντέρνου box to box παίκτη, δίπλα στον Γιαν Εμβιλά. Δεν βγάζει και αισιοδοξία αυτό to be honest…

Αθλητικές ειδήσεις

Παναθηναϊκός: Ποιος φταίει για την κακή μεταχείριση του Χατζηγιοβάνη;

Ολυμπιακός: Κώστας Φορτούνης – Θα συνεχίσουν μαζί;

Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Αλέξανδρου Πασχαλάκη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Μπουχαλάκης, Εμβιλά – Ποιες οι πιθανότητες για αντικαταστάτες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).