MEDIA

MasterChef trailer 16/5: Τα μυστηριώδη αντικείμενα, η έξυπνη κρέπα και οι μισοί παίκτες στον τάκο!

Ακόμη πιο δύσκολες δοκιμασίες έχουν να φέρουν εις πέρας οι παίκτες του MasterChef, όπως βλέπουμε στο trailer του επεισοδίου της Δευτέρας 16/5/2022.
MasterChef trailer 16/5: Τα μυστηριώδη αντικείμενα, η έξυπνη κρέπα και οι μισοί παίκτες στον τάκο!

MasterChef trailer 16/5: Επτά μόλις επίδοξοι ΣΕΦ έχουν απομείνει για την ανάδειξη του κορυφαίου στο MasterChef, το οποίο προβάλλεται από το Star Channel. Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας 16 Μαΐου 2022, με το Sportime να σας έχει ενημερώσει ήδη για τα MasterChef Highlights 14/5 και την αποχώρηση του Μπέρκα,

Με την ανάρτηση «Επτά είναι τα θαύματα του αρχαίου κόσμου, επτά τα θανάσιμα αμαρτήματα και επτά οι αρετές. Επτά είναι και οι TOP του #MasterChefGR! Κάπως έτσι, φτάσαμε σε σημείο ορόσημο και σε τελική ευθεία για την ανάδειξη του επόμενου MasterChef!», η παραγωγή μας ενημερώνει για το ποιοι παίκτες έχουν καταφέρει να παραμείνουν στον διαγωνισμό μαγειρικής.

MasterChef trailer 16/5: Η νέα δοκιμασία και οι μισοί προς αποχώρηση

Οπως βλέπουμε στο τρέιλερ για το επεισόδιο της Δευτέρας (16/5) οι παίκτες καλούνται να φέρουν εις πέρας ακόμη πιο πολύπλοκες και απαιτητικές δοκιμασίες.

Μυστηριώδη αντικείμενα είναι αυτή τη φορά τα εργαλεία της δουλειάς των παικτών, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς ακούγεται να τους λέει «το σημείο αναφοράς είναι οι κρέπες», με τον έτερο κριτική Πάνο Ιωαννίδη να συμπληρώνει: «Περιμένουμε να δούμε μια όμορφη, νόστιμη και έξυπνη κρέπα», με κάποιον παίκτη να ακούγεται να λέει «δεν βγαίνει αυτό με τίποτα φίλε».

«Το ζητούμενο σήμερα είναι λίγα υλικά, φαντασία και τεχνική. Και τα μαθητικά λένε ότι οι μισοί από εσάς θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση» προσθέτει ο Κοντιζάς, με τους παίκτες να… τρέχουν και να μην προλαβαίνουν!

MasterChef trailer 16/5: Δείτε παρακάτω όσα θα δούμε προσεχώς

Ειδήσεις σήμερα

Σοφιάννα: «Ο Άρης Σοϊλέδης δεν είναι ο μόνος παίκτης που έχει παρανομήσει στο Survivor»

Κατσαούνης: Αυτό έγινε με τον Τάκη Καραγκούνια και τον κλώτσησε

Αδιανόητο το ποσό που πήρε ο Απόστολος Ρουβάς

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «MasterChef trailer 16/5: Τα μυστηριώδη αντικείμενα, η έξυπνη κρέπα και οι μισοί παίκτες στον τάκο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.