ΠΑΡΑFOOTBALL

ΑΕΚ: Δύσκολα τα πράγματα για Βράνιες και Τζαβέλλα – Ποιος είναι πιο πιθανό να αποχωρήσει!

Αυτό είναι το μέλλον των Τζαβέλλα - Βράνιες στην ΑΕΚ!
ΑΕΚ: Δύσκολα τα πράγματα για Βράνιες και Τζαβέλλα – Ποιος είναι πιο πιθανό να αποχωρήσει!

Τώρα που τελείωσε η σεζόν, η ΑΕΚ είναι ίσως η πιο hot κατάσταση. Ο Μάνταλος, λοιπόν, έχει εκφράσει την επιθυμία να φύγει από την ομάδα μια και δεν είναι λίγο πράγμα να σε βρίζει το γήπεδο στο τελευταίο παιχνίδι και μάλιστα όταν απέναντι είναι ο Ολυμπιακός.

Αυτοί που είναι σε δύσκολη θέση είναι και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, πάνω στο οποίο η ΑΕΚ πόνταρε πολλά αλλά την εξέθεσαν στα περισσότερα ματς.

Βέβαια, αγωνιστικά και με τα χαρακτηριστικά τους αν το έβλεπε κανείς και έπαιρνε τις αποφάσεις με cold blood που λένε και στις ΗΠΑ, η Ένωση δε θα έπρεπε να πάρει και τους δύο.

Όπως αναφέρει το Sportime της Πέμπτης και η στήλη «Agent Greek», Τζαβέλλας και Βράνιες δεν είναι καθόλου μα καθόλου σίγουρο πως θα συνεχίσουν. Ο Βόσνιος έχει ξεχάσει πότε έπαιξε, αλλά και όταν το έκανε αυτό ήταν σκιά του εαυτού του και βοήθησε ελάχιστα.

Όσο για τον Τζαβέλλα που τα άκουσε και αυτός από τον κόσμο στο ματς με τον Ολυμπιακό, ήταν μακριά από τον στόπερ που θυμόμασταν ακόμα και στην Τουρκία. Λίγα πράγματα, η ΑΕΚ αν θέλει να πετύχει κάτι του χρόνου πρέπει να πάρει τουλάχιστον δύο κεντρικούς αμυντικούς.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Δύσκολα τα πράγματα για Βράνιες και Τζαβέλλα – Ποιος είναι πιο πιθανό να αποχωρήσει!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.