MEDIA

Ψέματα επεισόδιο 3: Σε σοκ η Έλενα – Απορρίπτουν την καταγγελία της για ουσία στο κρασί

Η σειρά Ψέματα συνεχίζει την προβολή της σήμερα Παρασκευή 27/5 με το τρίτο επεισόδιο το οποίο φέρνει την ανατροπή.
Ψέματα επεισόδιο 3: Σε σοκ η Έλενα – Απορρίπτουν την καταγγελία της για ουσία στο κρασί

Ψέματα επεισόδιο 3: Η σειρά Ψέματα του Alpha έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού με το πρωτότυπο σενάριό της αλλά και την εξαιρετική παραγωγή που δεν έχει να ζηλέψει κάτι από αντίστοιχες του εξωτερικού.

H σειρά υπόσχεται να σαρώσει την τηλεθέαση με το σημερινό επεισόδιο στο οποίο έρχεται η μεγάλη ανατροπή στην εξέλιξη της υπόθεσης του βιασμού.

Αρχικά βλέπουμε το παρελθόν της Έλενας να επιστρέφει για να την εμποδίσει να αποδείξει τον βιασμό της δημιουργώντας της μεγάλα προβλήματα.

Στο παρελθόν η Έλενα είχε κατηγορήσει πρώην συνάδελφό της ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά. Ωστόσο απέσυρε την καταγγελία καθώς εκείνη την περίοδο ήταν πιεσμένη ψυχολογικά και έπαιρνε αντικαταθλιπτικά λόγω της απώλειας της μητέρας της.

Ο άντρας αυτός, εμφανίζεται για να υποστηρίξει τον Αντρέα ισχυριζόμενος ότι δε θέλει να περάσει και αυτός όσα πέρασε ο ίδιος μετά την καταγγελία της Έλενας.

https://youtu.be/7bi1roM7ZhI

Ψέματα επεισόδιο 3: Η καταγγελία απορρίπτεται και η Έλενα βρίσκεται σε απόγνωση

Στο σχολείο ο Άρης πέφτει θύμα μπούλινγκ καθότι έχει στοχοποιηθεί ως ο «γιος του βιαστή». Την ίδια ώρα η Έλενα αναγκάζεται να μεταφέρει εσπευσμένα μία μαθήτριά της στο νοσοκομείο η οποία αιμορραγεί. Εκεί αποκαλύπτεται ότι ήταν έγκυος και πήρε κάποιο χάπι για να ρίξει το παιδί.

Πατέρας του παιδιού ήταν ο Άρης ο οποίος τρέχει αμέσως στο πλευρό της. Η κοπέλα παρακαλάει την Έλενα να μην πει τίποτα στον πατέρα της αυτή όμως διαφωνεί. Ο Άρης προτείνει να καλέσουν τον πατέρα του και εκείνη διστακτικά συμφωνεί. Ο Αντρέας καλύπτει τελικά το κορίτσι.

Ο άντρας από το παρελθόν της Έλενας κάνει σημαντικές αποκαλύψεις για το παρελθόν της αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές για την ψυχική της υγεία.

Στο μεταξύ η Έλενα προσπαθεί αν αποδείξει τον βιασμό της, όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο αποδεικτικό στοιχείο ούτε κάποια ουσία στο κρασί που ήπιε.

Έτσι, η καταγγελία της απορρίπτεται με την Έλενα να έχει πέσει σε απόγνωση. Σε μία απέλπιδα προσπάθεια ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να μάθει για τις συνθήκες του θανάτου της γυναίκας του Αντρέα.

Δείτε το trailer εδω:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ψέματα επεισόδιο 3: Σε σοκ η Έλενα – Απορρίπτουν την καταγγελία της για ουσία στο κρασί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα