ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τρέχουν οι εξελίξεις στα μεταγραφικά – Τα ανοιχτά μέτωπα και οι κλεισμένοι παίκτες

Άμεσα θα τρέξουν οι εξελίξεις στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, με τον Ζοσέ Μπότο να έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα
ΠΑΟΚ: Τρέχουν οι εξελίξεις στα μεταγραφικά – Τα ανοιχτά μέτωπα και οι κλεισμένοι παίκτες

Μεταγραφικές εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν το επόμενο χρονικό διάστημα στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, με τον Ζοσέ Μπότο να τρέχει τον σχεδιασμό της ομάδας.

Μετά και την συμφωνία προς επιβεβαίωση του Sportime, με τον Ράφα Σοάρες για το αριστερό άκρο της άμυνας, ο αθλητικός διευθυντής του δικεφάλου είναι έτοιμος να ολοκληρώσει και άλλες μεταγραφικές υποθέσεις με στόχο να παρέχει στον Ραζβάν Λουτσέσκου το μεγαλύτερο ποσοστό των μεταγραφών μέχρι και την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

ΠΑΟΚ: Τα ανοιχτά μέτωπα και οι κλεισμένοι παίκτες

Τη δεδομένη στιγμή, οι Νικολάς Κουαλιάτα, Ιβάν Νάσμπεργκ και Ράφα Σοάρες είναι κλεισμένοι για λογαριασμό του δικεφάλου και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη ούτως ώστε να ολοκληρωθούν και τυπικά οι συγκεκριμένες κινήσεις.

Από εκεί και πέρα ο Ζοσέ Μπότο επιθυμεί να ολοκληρώσει άμεσα και την απόκτηση του Ντομινίκ Κοτάρσκι, με τον 22χρονο Κροάτη γκολκίπερ να είναι ο εκλεκτός για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ.

Ο Κοτάρσκι ανήκει στον Άγιαξ και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Γκόριτσα, ομάδα της πατρίδας του και στην Τούμπα εκφράζεται η αισιοδοξία πως σύντομα θα υπάρξει θετική κατάληξη και για αυτή την υπόθεση καθώς απομένει η συμφωνία του δικεφάλου με τον Αίαντα.

Την ίδια στιγμή, το βλέμμα είναι και στο μέλλον, με τον ΠΑΟΚ να έχει κλείσει και τον Αντρέ Ρικάρντο  από την Φαμαλικάο, με τον 21χρονο επιτελικό μέσο να ντύνεται στα ασπρόμαυρα, με τον δικέφαλο να βγάζει από τα ταμεία του ένα μικρό ποσό για την απόκτηση του, που αφορά τα τροφεία του παίκτη.

Παράλληλα όμως δουλεύεται και η απόκτηση ενός εξτρέμ για το αριστερό άκρο της επίθεσης της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, σε μια υπόθεση που θα υπάρξουν σύντομα εξελίξεις μια και ο Ζοσέ Μπότο βρίσκεται μια ανάσα από το deal.

Τέλος, τρέχουν και οι υποθέσεις των ανανεώσεων, με τον ΠΑΟΚ να έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις στους Χοσέ Κρέσπο, Αντελίνο Βιεϊρίνια, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Στέφαν Σβαμπ.

Όσον αφορά τον αρχηγό του δικεφάλου και τον Στέφαν Σβαμπ υπάρχει συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου τους με τα βλέμματα να στρέφονται κυρίως στις άλλες δύο περιπτώσεις ανανεώσεων που έχουν άμεση σχέση  με τις κινήσεις του ΠΑΟΚ στο μεταγραφικό παζάρι καθώς μια πιθανή μη ανανέωση του Κρέσπο θα φέρει δύο νέους κεντρικούς αμυντικούς στην Τούμπα, πέρα από τον Ιβάν Νάσμπεργκ.

Αθλητικές ειδήσεις

Ο Στίβος εκπέμπει SOS!

Ο Άρης έτοιμος να πάρει παίκτη από τον Ολυμπιακό!

Παναθηναϊκός: ΣΟΚ με αυτόν τον παίκτη – Έτοιμο το Plan B!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τα πέταξε όλα έξω!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Τρέχουν οι εξελίξεις στα μεταγραφικά – Τα ανοιχτά μέτωπα και οι κλεισμένοι παίκτες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.