ΚΟΣΜΟΣ

Ινδός κυβερνήτης ήπιε νερό από μολυσμένο ποτάμι για να δείξει ότι είναι καθαρό – Δείτε τι έπαθε δύο ώρες μετά

Απίστευτο! Επικεφαλής επαρχίας στην Ινδία δεν δίστασε να πιει νερό από μολυσμένο ποτάμι για να αποδείξει το αντίθετο και εν τέλει πήγε νοσοκομείο.
Ινδός κυβερνήτης ήπιε νερό από μολυσμένο ποτάμι για να δείξει ότι είναι καθαρό – Δείτε τι έπαθε δύο ώρες μετά

Γνωρίζαμε πως η αγελάδα στην Ινδία θεωρείται ιερό ζώο και απολαμβάνει τιμές και δόξες. Πέρα όμως από αυτό, υπάρχει και το «ιερό ποτάμι», το οποίο ήταν η αιτία Ινδός πολιτικός να μεταφερθεί στο νοσοκομείο!

Πρόκειται για το Κάλι Μπέιν, από το οποίο ο  επικεφαλής του κρατιδίου Παντζάμπ, Bhagwant Mann, ήπιε νερό προκειμένου να αποδείξει πως δεν είναι μολυσμένο.

Το αποτέλεσμα; Μεταφέρθηκε με ισχυρό στομαχόπονο στο νοσοκομείο, με το γραφείο του πάντως να ενημερώνει πωςη υγεία του είναι άριστη και συνεχίζει κανονικά το πολιτικό του πρόγραμμα.

«Ο αρχηγός του Παντζάμπ πίνει δημόσια ένα ποτήρι μολυσμένο νερό από ένα “ιερό ποτάμι” για να αποδείξει ότι το νερό είναι καθαρό. Τώρα εισάγεται στο νοσοκομείο» έγραψε στο Twitter o Καθηγητής Έρευνας Ειρήνης και Συγκρούσεων στο πανεπιστήμιο της Ουψάλα, Άσοκ Σουέιν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ινδός κυβερνήτης ήπιε νερό από μολυσμένο ποτάμι για να δείξει ότι είναι καθαρό – Δείτε τι έπαθε δύο ώρες μετά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.