MEDIA

Βούρκωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος στην Πάτρα – Δεν μπόρεσε να τραγουδήσει

Μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή συνέβη στη χτεσινή συναυλία του Νίκου Οικονομόπουλου στην Πάτρα.
Βούρκωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος στην Πάτρα – Δεν μπόρεσε να τραγουδήσει

Λύγισε ο Νίκος Οικονομόπουλος στη συναυλία που έκανε χτες στη πόλη καταγωγής του, την Πάτρα, με τον τραγουδιστή να μη μπορεί να τραγουδήσει το τραγούδι «Δυο ζωές» και να αφήνει την ερμηνεία στο κοινό.

Κάποια στιγμή θα συγκινούσε και το κοινό αυτόν. Ο κορυφαίος λαϊκός τραγουδιστής στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια δεν άντεξε από την αγάπη του κόσμου στη γενέτειρά του ο οποίος γέμισε το γήπεδο της Παναχαϊκής γι’αυτόν.

Όταν ήρθε η ώρα να τραγουδήσει το τραγούδι Δύο ζωές βούρκωσε, δε μπορούσε καν να μιλήσει και άφησε το κοινό να κάνει τη δουλειά του γι’αυτόν χωρίς καν να τους το ζητήσει.

Μία πολύ όμορφη και ιδιαίτερη στιγμή ανάμεσα σε καλλιτέχνη και θαυμαστές οι οποία, όπως σχολίασαν οι ίδιοι στην παρακάτω δημοσίευση, ήταν η ωραιότερη της βραδιάς!

Ο ίδιος ανέφερε λίγο μετά για τη συγκίνηση του: «Αυτό το χειροκρότημα είναι πολύ ωραίο. Θυμόμουν όταν ήμουν παιδάκι και πάντα ονειρευόμουν να γίνω τραγουδιστής. Πάντα ονειρευόμουν να ήμουν μπροστά σε κόσμο να τραγουδάω. Και λέω κοίτα πώς τα φέρνει καμιά φορά η ζωή. Να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα χωρίς ούτε καν να το καταλάβεις »

Παρακολουθήστε τη στιγμή που ο Νίκος Οικονομόπουλος βουρκώνει από συγκίνηση:

Ειδήσεις τώρα

Νατάσα Εξηνταβελώνη: Η συγκλονιστικά όμορφη ηθοποιός αποκαλύπτεται μέσα από 10 φωτογραφίες

Σασμός επόμενα επεισόδια: Συλλαμβάνουν τον Κώστα για την δολοφονία του Άγγελου

MediaΤιme – Όλα τα τελευταία νέα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βούρκωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος στην Πάτρα – Δεν μπόρεσε να τραγουδήσει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα