ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Τρομερή εξέλιξη με τις Belharra και έρχονται και άλλες εκπλήξεις

Oυσιαστικά οι Γάλλοι κάνουν τις Belharra αόρατες για τους πυραυλικούς κινδύνους.
Τρομερή εξέλιξη με τις Belharra και έρχονται και άλλες εκπλήξεις

Φρεγάτες: Τρομερή εξέλιξη με τις Belharra και έρχονται και άλλες εκπλήξεις με τα γαλλικά πλοία που αγόρασε η Ελλάδα.

Σύμφωνα με την γαλλική Lacroix, μία σειρά συστημάτων SYLENA έχει αναπτυχθεί για να προσφέρει λύσεις στην προστασία των γαλλικών πολεμικών πλοίων από πυραύλους, με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας γωνιακού ανακλαστήρα (CNR).

Μάλιστα το SYLENA θα παρέχει στις ελληνικές Belharra προστασία 360° σε συνεργασία και με το RAM που οι Έλληνες ναύαρχοι σοφά επέμεναν στην εγκατάστασή του.

Την ίδια ώρα, για την μείωση των κινδύνων κατά του πλοίου αναπτύσσεται μη επανδρωμένο εναέριο όχημα (UAV) εκτός του σκάφους.

Oυσιαστικά οι Γάλλοι κάνουν τις Belharra αόρατες για τους πυραυλικούς κινδύνους.

Να σημειωθεί πως προς επιβεβαίωση του Sportime και το σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου των Belharra θα είναι αιχμής. Νωρίτερα κάποιοι υποστήριζαν πως δεν θα έχει καθόλου.

Σημειώνεται ότι η Τουρκία, από τα πλέον επίσημα χείλη, ξεκίνησε τις διερευνητικές για την αγορά μαχητικών νέας γενιάς από άλλες χώρες, όπως τη Μεγάλη Βρετανία, τη Γαλλία και την Ρωσία.

Και ενώ η αγορά μαχητικών από τη Ρωσία θα επιφέρει νέες κυρώσεις για τους Τούρκους από τις ΗΠΑ, η Άγκυρα προσανατολίζεται σε γαλλικά και βρετανικά μαχητικά.

Ειδικά με τα γαλλικά Rafale οι Τούρκοι θέλουν να πετύχουν τόσο την αναβάθμιση της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας όσο και να προσθέσουν στο οπλοστάσιό τους τις δυνατότητες των πυραύλων Meteor.

Πηγή geostratigika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τρομερή εξέλιξη με τις Belharra και έρχονται και άλλες εκπλήξεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.