ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία: O Mπογκνάρ και το μεσαίο δάχτυλο του Σένγκεφελντ, ο άφαντος Γκορτσίλας και η «κολώνα» Κουτσιαύτης!

Η ΑΕΚ ζήτησε ξένους που να μην είναι της «παράγκας» του Κλάτενμπεργκ και ο Μπένετ φέρνει για τέταρτη φορά τον Ούγγρο Μπόγκναρ. Ο Γκορτσίλας πάλι δεν σφυρίζει. 2Χ2 στον Ιωνικό ο Ζαμπαλάς!
Διαιτησία: O Mπογκνάρ και το μεσαίο δάχτυλο του Σένγκεφελντ, ο άφαντος Γκορτσίλας και η «κολώνα» Κουτσιαύτης!

Διαιτησία: Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι ορισμοί της 5ης αγωνιστικής της Super League. Γνώριμος στο Άρης Ολυμπιακός.

Διαιτησία: Η ΑΕΚ, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, με τα δύο πέναλτι που καταλόγισε ο Καμπάκοφ, ζήτησε ξένους μεν, αλλά όχι της «παράγκας» του Κλάτενμπερκ.

Ο Μπένετ όρισε τον Ούγγρο Τόμας Μπόγκναρ στο Άρης – Ολυμπιακός. Τέταρτο παιχνίδι που θα σφυρίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Πέρσι είχε σφυρίξει το Άρης-Παναθηναϊκός 0-0 και το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-0, ενώ πριν μία διετία είχε διευθύνει το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1. Στο περσινό Άρης – Παναθηναϊκός, ο Ούγγρος δεν είχε δει το υψωμένο… μεσαίο δάχτυλο του Σένγκεφελντ!

Στο Παναιτωλικός – ΑΕΚ ορίστηκε ο διεθνής Διαμαντόπουλος. Λίγο πολύ αναμενόμενο!

Στο ΟΦΗ – ΠΑΟΚ ο Σιδηρόπουλος. Επίσης προβλέψιμη η ΚΕΔ. Ήταν δεδομένο οτι θα πάρει παιχνίδι ο διεθνής ρέφερι μετά τα όσα συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα και τον… παραλίγο ορισμό του στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ.

Στο ΠαναθηναϊκόςΠΑΣ Γιάννινα ο Κουτσιαύτης! Κάποιοι παίζουν με τα νεύρα του προέδρου της ΕΠΣ Άρτας! Προφανώς η ΚΕΔ τον επιβραβεύει για το «πάει να του σπάσει το πόδι» και την κόκκινη στον Ματέο Γκαρσία στο Αστέρας Τρίπολης – Άρης.

Ορισμό πήρε και ο Φωτιάς για τον οποίο φωνάζει ο Ολυμπιακός. VAR του Βεργέτη στο Ατρόμητος – Λαμία. Πρώτος ορισμός για τον ρέφερι από την Αρκαδία, που ανέβηκε το καλοκαίρι στη Super League. Είναι ο πρώτος που μπαίνει χόρτο από τους «νέους». Εξαιρείται φυσικά ο Τσαγκαράκης που έχει ένσημα στην πρώτη κατηγορία.

Το Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης θα διευθύνει ο Περράκης. Είχε να σφυρίξει από την πρεμιέρα και το Βόλος – ΟΦΗ 3-3!

Δεύτερο ορισμό στο χορτάρι πήρε και ο Ζαμπαλάς. Θα σφυρίξει πάλι Ιωνικό! Είχε διευθύνει το Ιωνικός – Λεβαδειακός. Με VAR (πάλι) τον Κουμπαράκη. Ο τελευταίος είχε χάσει πέναλτι στο ματς της Νίκαιας και φώναξε λανθασμένα τον Τσαγκαράκη για κόκκινη στο ΠΑΟΚ – Λαμία. Η ΚΕΔ προφανώς έχει διαφορετική άποψη.

Ποιος λείπει, ποιος λείπει…. Ο Γκορτσίλας. Μέχρι «χθες» ακουγόταν για διεθνής. Ο Μακεδόνας ρέφερι είναι ο μοναδικός από τους «παλιους» που ακόμα δεν έχει σφυρίξει! Μόνο 4ος και VAR μπαίνει. Εκτός ορισμών την 5η αγωνιστική!

Ο Τσέτσιλας εκτός. Οχι επειδή φωνάζει ο Άρης. Ο Καπέλα συμφώνησε οτι ήταν κόκκινη του Ματέο Γκαρσία. Προφανώς συμφώνησε και ο αρχιδιαιτητής, Στέφεν Μπένετ.

Ο Μαλούτας το είχε δεδομένο οτι θα πάρει ορισμό! Next week. Βασικά ούτε την επόμενη εβδομάδα, αφου υπαρχει διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων. Κάποια στιγμή!

Εκτός ορισμών και το δίδυμο της Τρίπολης. Καραντώνης και Ευαγγέλου. Για τον τελευταίο ο χρόνος μετράει αντίστροφα. Μετά την διακοπή, ετοιμάζεται η ΚΕΔ να τον επαναφέρει, μαθαίνω! Ο πρώτος αργεί!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαιτησία: O Mπογκνάρ και το μεσαίο δάχτυλο του Σένγκεφελντ, ο άφαντος Γκορτσίλας και η «κολώνα» Κουτσιαύτης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!