ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίθεση σε ΦΩΣ και SDNA από τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην παρουσίαση Μίτσελ – «Γράφει ο ίδιος ο Ρώσος» (vid)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν παρέλειψε να σχολιάσει και όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα από συγκεκριμένα μέσα για τον Ολυμπιακό.
Επίθεση σε ΦΩΣ και SDNA από τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην παρουσίαση Μίτσελ – «Γράφει ο ίδιος ο Ρώσος» (vid)

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του Μίτσελ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε αναφορά και σε ορισμένα μέσα του Τύπου. Στο στόχαστρό του βρέθηκαν συγκεκριμένη εφημερίδα (σ.σ. ΦΩΣ) και συγκεκριμένη ιστοσελίδα (σ.σ SDNA).

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού δεν ανέφερε τα μέσα ονομαστικά, αλλά ήταν ξεκάθαρο το σε ποιους αναφέρεται.

«Να κάνουμε και μερικές υπεύθυνες κουβέντες και αληθινές. Διότι, διαβάζουμε πολλά πράγματα και ο κόσμος της ομάδας πρέπει να ξέρει τι γίνεται.

Υπάρχει μια εφημερίδα που ο κόσμος νομίζει πως είναι του Ολυμπιακού, αλλά δεν είναι. Οι ιδιοκτήτες της εφημερίδας έχουν βγάλει εκατομμύρια από τον Ολυμπιακό. Όταν λέμε εκατομμύρια, μιλάμε για πολλά εκατομμύρια. Και δεν έχουν προσφέρει ούτε μια πορτοκαλάδα στον ερασιτέχνη. Κάποια μάλιστα που γράφουν εκεί είναι σε εντεταλμένη αποστολή», ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για το… ΦΩΣ.

«Μοναδικός σκοπό όλοι αυτοί και τα δημοσιεύματα και τα εξώφυλλα έχουν να μας κάνουν ζημιά. Το αφήνω στην κρίση του κόσμου του Ολυμπιακού αν πρέπει να συνεχίσουν να τη διαβάζουν τη συγκεκριμένη εφημερίδα», συμπλήρωσε.

Και συνέχισε για την ιστοσελίδα (SDNA). «Τώρα, για ένα άλλο site που ανήκει στον Ρώσο και γράφει ο ίδιος ο Ρώσος και γράφουν τα παιδιά του και έχει ο ίδιος την ευθύνη δεν έχω να πω πολλά. Συνεχή λάσπη και ψέματα. Αυτά δεν μας επηρεάζουν».

Πως απάντησε το ΦΩΣ; Δείτε ΕΔΩ

Το απόσπασμα από την παρουσίαση του Μίτσελ στο οποίο ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιτίθεται σε SDNA και ΦΩΣ

 

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την παρουσίαση του Μίτσελ από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση σε ΦΩΣ και SDNA από τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην παρουσίαση Μίτσελ – «Γράφει ο ίδιος ο Ρώσος» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.