VIRAL

Ο Στεφ Κάρι τα «έβαλε» κόντρα σε αθλητή Σούμο και το αποτέλεσμα της μονομαχίας εκπλήσσει!

Ο Στεφ Κάρι είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει την τύχη του κόντρα σε έναν από τους πιο δυνατούς αθλητές στον κόσμο.
Ο Στεφ Κάρι τα «έβαλε» κόντρα σε αθλητή Σούμο και το αποτέλεσμα της μονομαχίας εκπλήσσει!

Η παρουσία των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στην Ιαπωνία έδωσε τη δυνατότητα στον Στεφ Κάρι και τους συμπαίκτες του να πάρουν μία γεύση από το τοπικό άθλημα των μονομαχιών Σούμο.

Στο παραδοσιακό άθλημα των Ιάπωνων όμως είναι γνωστό πως συμμετέχουν μερικοί από τους πιο δυνατούς άντρες στον κόσμο κάτι το οποίο φαίνεται πως ξάφνιασε τον Κάρι αλλά και τον Κλέι Τόμπσον οι οποίοι δοκίμασαν την τύχη τους στο αγώνισμα.

Συγκεκριμένα ο Στεφ Κάρι και ο Κλέι Τόμπσον τα «έβαλαν» με τον διάσημο και επιτυχημένο Σούμο μαχητή Hakuho Sho, ο οποίος βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας, με το στιγμιότυπο να δημοσιεύεται από τους ίδιους τους Γουόριορς στον λογαριασμό τους στο Twitter.

Την αρχή έκανε ο Κάρι ο οποίος όσο και αν προσπάθησε δε κατάφερε να κουνήσει χιλιοστό τον αντίπαλό τους. Στη συνέχεια και ο Τόμπσον φάνηκε να βάζει τα δυνατά του όμως η προσπάθειά του έμοιαζε επίσης σα μία ενός μικρού παιδιού κόντρα σε έναν ενήλικα.

Τα βίντεο φυσικά έκαναν το γύρο του διαδικτύου και έγιναν viral με τον κόσμο να παροτρύνει φυσικά τους splash brothers να παραμείνουν στο μπάσκετ και να μην κάνουν στροφή στην καριέρα τους.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Ο Λίνγκαρντ «μεταμορφώνεται» σε μετεωρολόγο και γίνεται viral (vid)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Στεφ Κάρι τα «έβαλε» κόντρα σε αθλητή Σούμο και το αποτέλεσμα της μονομαχίας εκπλήσσει!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.