ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Μπαρτσελόνα – Ίντερ: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Μπαρτσελόνα και Ίντερ κοντράρονται στις 22:00 στο Καμπ Νου για την 4η αγωνιστική του UEFA Champions League.
Μπαρτσελόνα – Ίντερ: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Μπαρτσελόνα – Ίντερ περιλαμβάνει το πρόγραμμα των σημερινών αναμετρήσεων της 4ης αγωνιστικής του UEFA Champions League, με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες στις 22:00.

Μετά το συναρπαστικό αλλά συνάμα και επεισοδιακό παιχνίδι του Μιλάνου, στο οποίο η Ίντερ επικράτησε με 1-0, η Μπαρτσελόνα θέλει να πάρει «εκδίκηση» και να πανηγυρίσει ένα άκρως σημαντικό τρίποντο, που θα τη βοηθήσει στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του 3ου ομίλου.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Ιντζάγκι, πηγαίνει στη Καταλονία για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα της δίνει το δικαίωμα να κοιτάει με ηρεμία την Μπάγερν Μονάχου.

Την αναμέτρηση των δύο ομάδων μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσα από το κανάλι του Mega αλλά και του Cosmote Sports 3 HD σε περιγραφή του Αντώνη Κατσαρού και του Αντρέα Παλομπαρίνι αντίστοιχα.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπαρτσελόνα – Ίντερ: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.