ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρελαμένος ο Άκης: «Η ΑΕΚ θα φάει δύο γκολ μόνο από τον Φορτούνη»

Ο Άκης Βαρδαλάκης σχολίασε την ποδοσφαιρική επικαιρότητα μέσα από την εκπομπή «Άντε Γεια» και ξέσπασε για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό.
Τρελαμένος ο Άκης: «Η ΑΕΚ θα φάει δύο γκολ μόνο από τον Φορτούνη»

Ο Ολυμπιακός νίκησε μέσα στην Παναιτωλικό με 2-0 τον Παναιτωλικό, όμως η βαθμολογική απόσταση που τον χωρίζει με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, παρέμεινε αναλλοίωτη, καθώς οι τελευταία επικράτησαν επί των Άρη και Λεβαδειακού αντίστοιχα. Έτσι ο Άκης Βαρδαλάκης που σχολίασε την 9η αγωνιστική της Super League, είχε ένα… μικρό ξέσπασμα.

Ο Τάκης Τσουκαλάς έλειπε τη Δευτέρα, όπως το συνηθίζει και έτσι την εκπομπή «Άντε Γεια», παρουσίασε ο Άκης.

Μεταξύ άλλων σχολίασε: «Δεν έχουμε συνηθίσει να βρισκόμαστε τόσο πίσω. Αλλά βλέπετε τι γίνεται. Θα φοβηθούμε ποιοι θα χριστούν φαβορί. Έλα τώρα δημοσιογράφοι π@π@ρες, με τις π@π@αριες; Δεν υπάρχει φαβορί. Φαβορί είναι ο μπορεί να χριστεί μόνο ο Ολυμπιακός στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όλοι οι άλλοι δεν τολμάτε να το πείτε και καλά κάνετε. Τι θα φοβηθούμε με ρετάλια; Με τα ρετάλια που παίζουμε, που έχουμε για αντιπάλους. Ποιος Παναθηναϊκός και ποια ΑΕΚ; Η ΑΕΚ είναι σε καλύτερη μοίρα από τον βάζελο, παρότι ο βάζελος είναι μπροστά. Η ΑΕΚ είναι, αλλά μόλις δούνε τον Φορτούνη θα φάνε δύο γκολ μόνοι τους».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα με όσα είπε ο Άκης Βαρδαλάκης στην εκπομπή «Άντε Γεια»

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τρελαμένος ο Άκης: «Η ΑΕΚ θα φάει δύο γκολ μόνο από τον Φορτούνη»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.