ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Ολλανδός «ασθενής» Ριένστρα!

Μετά τον Πριόρ, μια ακόμα μεταγραφή που δεν έχει «βγει» στον ΠΑΣ Γιάννινα.
ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Ολλανδός «ασθενής» Ριένστρα!

Ζερόμ Πριόρ και Νταν Ριένστρα διεκδικούν τον τίτλο της χειρότερης καλοκαιρινής μεταγραφής του ΠΑΣ Γιάννινα.

Σχέση απόδοσης – τιμής το λες και «ληστεία»! Ζερόμ Πριόρ και Νταν Ριένστρα είναι δύο ποδοσφαιριστές με μεγάλα σχετικά συμβόλαια στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά έχουν παίξει και παράλληλα, προσφέρει, ελάχιστα στην ομάδα του Θανάση Στάικου.

Το Sportime αποκάλυψε οτι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα κινηθεί πιθανότατα για βασικό τερματοφύλακα στην διακοπή του πρωταθλήματος. Ο Πριόρ που ταλαιπωρείται πάλι από θλάση (!) έχει παίξει μόλις σε τρία από τα 9 παιχνίδια της Super League.90λεπτα μόνο με Ολυμπιακό και ΟΦΗ.

Και κάτι παραπάνω από ένα ημίχρονο με τη Λαμία, όταν τραυματίστηκε για πρώτη φορά! Έχασε ΑΕΚ, Λεβαδειακό, Παναθηναϊκό και θα χάσει Αστέρα, ΠΑΟΚ και πιθανότατα και Βόλο!

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Νταν Ριένστρα. Μια μεταγραφή που έφτιαξε, χάλασε και έφτιαξε ξανά το περασμένο καλοκαίρι, που επίσης δεν «βγάινει» στους Ηπειρώτες.

Ο Ολλανδός που πέρσι λόγω χιαστού έχασε σχεδόν όλη τη χρονιά στον Βόλο, έχει πάει στα Γιάννενα για… αποθεραπείες!

Mόλις πέντε συμμετοχές, μόλις δυο ως βασικός (Λαμία, Ιωνικό) και χρονικά δύο γεμάτα 90λεπτα συνολικά η παρουσία του στο χορτάρι!

Απών από τις αναμετρήσεις με Λεβαδειακό, Παναιτωλικό, Ατρόμητο, Παναθηναϊκό, θα χάσει σίγουρα λόγω θλάσης το ματς της Δευτέρας με τον Αστέρα Τρίπολης και τα δύο επόμενα με ΠΑΟΚ και Βόλο.

Υγιής μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά είναι… σπάνια!

Ο Χριστοβασίλης εκτός από 11αδάτο τερματοφύλακα, ψάχνει και τον (βασικό) παρτενέρ του Καραχάλιου στη μεσαία γραμμή!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Ολλανδός «ασθενής» Ριένστρα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!